Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy prémium...

Mennyit keres egy prémium banki tanácsadó? Hamarosan elő fognak léptetni és amikor a fizetésről beszélünk nem akarok rossz számot mondani. Elsősorban olyan válaszokat várok akik ebben a pozícióban dolgoznak.

Figyelt kérdés
Akár a bank megnevezésével, akár anélkül.

nov. 27. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb 4 eve 600 brutto fizura azt mondta nekem egy premium tanacsado hogy az o fizuja nincs ennyi. 700-800 at mondanek
nov. 28. 05:38
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem akarlak megsérteni, de nem szeretném, ha te adnál nekem tanácsot. Aki a saját értékével sincs tisztában...
nov. 28. 09:08
 3/5 anonim válasza:
28%
2. válaszoló, én se akarlak megsérteni, de hogy miért nem fogytok már el ti megkeseredett okoskodó, kötöszködő magyarok? Normálisan feltesz egy kérdést, ha tudsz rá válaszolni írd meg, ha nem, akkor görgess tovább.. de hogy nektek mindig mindenkinél okosabbnak kell lenni és belerúgni a másikba... undorító.. ezért költöztem el 10 éve.. még egy ilyen nép a világon nincs...
nov. 28. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as nak teljesen igaza van!
nov. 29. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:

#3. Teljesen igazad van.

Ennyi pöccsfejet ebben az országban.

nov. 29. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!