Végrehajtó helyettesként lehet ingatlanközvetíteni?
Volna lehetőségem végrehajtó helyettesi pozícióra, viszont az ingatlanközvetítést is szeretném folytatni, igaz kisebb portfólióval.
Szerintetek időben van erre lehetőség egymás mellett?
Fú ez nagyon gyenge. Legalább vajnyi fogalmatok lenne a végrehajtói szakmáról.
Azt azért halkan jegyzem meg, hogy a legtöbb eljárás az adós negligens magatartása miatt húzódik odáig, hogy tetemes tartozása halmozódik fel.
Mindenesetre, jó lenne a témánál és a kérdésnél maradni, nem pedig tapasztalat és háttér tudás nélkül okoskodni.
Első vagyok! Nem helyeslem, nem támogatom az utánam írókat, különösen a hangvételük miatt.
De ne csodálkozz ezen! Az elmúlt hónapok botrányai árnyékot vetnek az egész szakmára. Hogy arányaiban mennyi durva visszaélés volt, van és lesz, nem tudom. De olyan embereket is tökre tettek a jogi alapokat teljesen nélkülöző behajtásokkal, hogy nem jelentheted ki, hogy csakis a rossz adósok tehetnek a helyzetükről, és minden rendben van a behajtás körül.
Pontosan ez a lenyeg, amit a 6os ir.
En sem a notoriusan nem fizetoket vedem.
Nos, alapvetően ügyvédjelölt vagyok, nem végrehajtó. Sajnos nem sok mindenki jutott el az első mondatig.
Ez mellett ingatlanközvetítéssel is foglalkozom abban a kevés szabadidőmben, ami rendelkezésre áll, tekintettel arra, hogy az ügyvédjelölti fizetés a garantált bérminimumot alulról tapossa.
Egy ismerősöm nemrégiben lett viszont végrehajtó -a végrehajtói kar megreformálásának szándékával, pont azért, hogy az embernek ne ez jusson eszébe elsőre a végrehajtói szakmáról-. Ilyen körülmények között lenne lehetőségem vh mellett elhelyezkedni.
Sajnálom, hogy ennyit kell magyaráznkodnom egy egyszerű kérdés után.
Engedd meg nekunk hogy utaljuk a hozzad hasonlo penzehes, semmirekello, masok nyomorabol elo megaloman kcsgoket.
Jot rohogtem azon a reszen ahol azt ecseteled hogy az ismerosod majd megreformalja a vegrehajtasokat.. ha te ezt elhiszed, akkor csak sajnalni tudlak.
Én is sajnálni tudom az ilyen megkeseredett, sztereotíp, beszűkült látásmódú egysíkú embereket, akik a Gyakori kérdéseken próbálják meg osztani az észt úgy, hogy életében egy jogi ügyet nem látott az elejétől a végéig (engedd meg, hogy a rettentően nívós kommentjeidből erre következtessek).
A pénzéhes részt engedd meg, hogy visszautasítsam.. Leírhatom tagolva is, hátha úgy könnyebben feldolgozók az információt... ügyvédjelölt vagyok jelenleg bruttó 316 ezer Ft/hóért :) cserébe napi 10 órát dolgozom és tanulok, viszont nem panaszkodom. Stimm?
6-os!
Alapvetően egyetértek. A végrehajtói szakma eddig sem érdemelt nagy társadalmi megbecsülést és természetesen a végrehajtói kar egy része okolható is ezért, viszont kollektíve kijelenteni, hogy minden végrehajtó (sőt, inkább jelen esetben csak végrehajtói irodában lévő pozíció iránt érdeklődő) egy utolsó senkiházi, az visszautasítandó a részemről.
És igenis, a kar reformációra szorul, amelyet vérfrissítéssel és szakmai emberekkel lehet csak elérni nem 1-2 év alatt.
Visszatérve a kérdésemre, igazából arra volnék kíváncsi, hogy hivatali munkarend mellett lehetne-e folytatni ezt a tevékenységet időbeosztás tekintetében. (Idáig nem volt szigorúan kötött időbeosztás csak, hogy határidőre meglegyen minden).
Szerintem meg pont te vagy az, aki még egy ügyet sem vitt végig az elejétől a végéig, itt minimálbéres tejfölösszájú bojtárként akarod nekünk beadni, hogy mennyire vágod a dolgok menetét...
Lehet, hogy itt jópáran személyesen is érintettek voltak, de minimum minden válaszoló ismer valakit, aki mélyen érintett volt, például a deviza botrányban. Ha egyáltalán hallottál róla, mivel jó eséllyel, még a homokozóban játszottál.
Szóval szerintem vegyél vissza az arcodból... Nem csak bojtár vagy, de 1 másodpercet nem dolgoztál abban az igazán becsesen beállított szakmában...
De akik itt vannak, bizonyosan fogalmuk sem lehet dolgokról...
Értjük.
Szerintem csökkentsd kicsit a nárcisztikusságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!