Honnan az Istenből van ennyi pénzük az embereknek?
26 évesen végigjártam a szamárlétrát. Diploma, autó, elhelyezkedtem szakmában, megkeresem az országos átlag nettót.
Látom instán itt ott velem egyidősök egész évben Velence, Bursa, Köln, horvát,görög. Körbeutazzák fél európát. Nagy lagzi, kicsit idősebbek már háromszobás lakás, 1-2 gyerek.. Én meg itt állok, hogy hatalmas szülői segitséggel (15 milka) + kis hitellel sikerült vegyek egy szros 28 m2es garzont amit persze még kell újitani úgyhogy van még mire költsek 30 éves koromig, sehova nem utazok, nem nyaralok minden forintom félreteszem. Míg én elvagyok autó + ingatlannal más már évi 5-szor logatja ki magát nyaralni…
Ha szülők nem lennének még ez a kis garzon is kb képtelenség számba menne megvenni. Mit rontottam el? Honnan az Istenből van mindenkinek ennyi pénze, nyaral, lagzi, nagy autó, nagy lakás, gyerek.. Miből élnek ezek velem egyidősen?
"Látom instán itt ott velem egyidősök egész évben Velence, Bursa, Köln, horvát,görög. Körbeutazzák fél európát."
Jajj, az a baj ilyen baromságok alapján mérlegeled magadat...
Utazni nem drága, már leírtam sokszor, sok kérdésnél, csak okosan kell csinálni.
"Luxusnak" tűnő helyek is lehet potom pénzbe kerülnek, főleg szezonon kívül.
Illetve azt se feledd hogy lehet ezek az emberek MINDEN pénzüket ilyen magamutogatásba ölik.
De az is lehet, hogy egyzser elmentek valahova, majd ugyanazokat a képeket rakják fel akár évekig (ismerek ilyen embert).
Szóval az évi 5X nyaral inkább 10 év alatt elment 5 helyre.
Egyetemista korom óta utazom egyébként, de akivel szoktam menni haver, ő kb. 10X annyit megy mint én és egyikünknek sincs túl jó fizetése.
Kedves kerdezo, meg nem jartad vegig a szamarletrat, csak most kezdeszrajta :) Keresel tobbet is majd ha jol kepviseled magad.
Amugy osszeirtak jol a szempontokat. Szuloi tamogatas, jobb munka, elkoltik magamutogatasra stb.
En pl 28 vagyok, vallalkozokent jol keresek, az elmult 3 evben voltam vagy 15 orszagban es egy kisebb lakast is tudok venni hitellel, a szuleimtol az onero toredek reszt kaptam tolul. Csak eppen mindent magamnak kellett felepiteni, rengeteg penzt toltam vallalkozasfejlesztesbe, rengeteget tanultam, vallalom a kockazatokat es heti 50+ orakat dolgozom. Aki nem tesz bele ennyit, az ne is varja ugyanezt az eredmenyt. A szuloi segitseg is eleg nagy tenyezo - tobb ismerosom kapott sajat lakast, fel is ujitottak nekik. En most 45 millios lakast nezek, hitel kifizetese utan lesz kb 65 millio, plusz 2 millio illetek plusz 4 millio felujitas. Szoval ezekhez az ismerosokhoz kepest nekem 70 milliot kell kitermelni hogy ugyanott tartsak. Na abbol tenyleg telne nyaralgatni ha en kaptam volna lakast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!