Honnan van ilyen sok pénzük az embereknek?
Vállalkozás jó fizető szakma felső vezető jó pénzügyi érzékük tudják hova fektessenek be
persze sokan vannak akkik hitelre vesznek mindent
Miért kellene 10-15 milliós autó? Az nem alap. Ami kell az úgy tűnik bőven megvan és a többi meg vagy van vagy nincs és kész.
Költs és takarékoskodj úgy, hogy félre tudj tenni a felújításra. Ha nem futja rá, akkor túlköltekezel a fizetésedhez képest. Ez sajna vagy sem de ilyen. Mások a jó fizetésből spórolnak a felújításra és nem szórják el napi életviteli dolgokra. Manapság a csapból is az folyik, hogy mindent meg kell venni... étteremben enni, drága italt venni, drága ruhát pármai sonkával és lazaccal és az emberek mielőtt megtanulnák, hogy miből mire futja már előtte fiatalon megszokják, hogy bármire költsenek ami látnak bárhol, tv, filmek, magazinok, üzletek mintha az lenne a cél és jár vagy valami ilyen.
Szerintem fogalmad sincs a tesláknak az áráról, még a pontos modelljüket se tudnád megmondani. Honnan tudod hogy újak? Láttál egy adásvételit? Kötve hiszem.
A hiányszakma a legnagyobb parasztvakítás az országban. Beetetik a magadfajtákat, hogy jobb a fizetés, aztán 300at keresel vagy 450-et az lepkefing. Abból az évi 1,3 milla difiből nem lesz drága autó.
Kitörölheted az átlagnál magasabb fizetéssel, ha csak havi 66e-et tudsz félretenni.
Kérdésre válaszolva: Nekem a vállalkozásomból van a pénzem + van befektetésem, de az inkább csak infláció csökkentő funkcióval bír. A vállalkozás termeli a pénzt.
Legjobb haverom mindig kimaxolja a pályázatokat és támogatásokat, ő abból vett és újított föl.
Barátnőmmel mi mindketten jól keresünk, abból is lehet bőven felújítani.
Nem írom le mennyit mert egyből megköveztek.
Nem feltétlenül minden annyi és úgy van ahogy látod.
Sokan akik harmadannyit keresnek mint én sokkal drágább dolgokat vesznek amire én azt mondom, hogy nem engedhetem meg magamnak.
Pl 10 millió fölötti kocsi.
A lényeg az, ha nem jött le jól, hogy ne arra panaszkodjunk, hogy nem futja 10 millás autóra. Beosztjuk amire tényleg futja, vagy elmekdonácozzuk. Még jó, hogy nem yachtra panaszkodsz. Gondolom nem ez a legmenőbb téma...
Átlagnál magasabb a fizetés mellett miért kellene tudni venni teslákat meg új autót? Azt vesszük amire tudunk takarékoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!