Nagyon unom már, hogy folyton alá vagyok vetve embereknek. Ma nagyon ideges vagyok több dolog miatt is. Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 17:07
1/7 A kérdező kommentje:
A különböző munkahelyeken ahová melózni megyek.
2023. dec. 21. 17:07
2/7 anonim válasza:
Kontextus nélkül csak általános választ lehet adni ilyen semmitmondó kérdésre. Egyáltalán mit jelent az hogy "alá vagy vetve"?
3/7 anonim válasza:
Elmégy juhásznak és akkor csak a mező meg juhok leszek.
4/7 anonim válasza:
LoL
Nekem mondjuk van egy sejtésem.
6/7 anonim válasza:
Minel hamarabb elfogadod annal jobb, TE mast nem tehetsz mivel vallalkozashoz esz is kene
7/7 anonim válasza:
Csinalj meg valami keresett szakipari képzést ( pl: víz gaz fűtés szerelő, komuves ) aztán kezdj el vállalkozni. Vagy jobb ha megszokod, hogy alkalmazottként ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!