Hogy hozhatom olyan helyzetbe a saját vállalkozásomat, mint a bankok vagy a kéményseprők, hogy a kormány előírja a használatukat?
Figyelt kérdés
Bankszámla nélkül el se lehet indítani a vállalkozást.
Amíg fizetős volt, addig a kéményseprő a kapunál átvette a pénzt és aláíratta a papírt. Amióta ingyenes egyszer jöttek (igaz, akkor egy kávé kínálásával elértem, hogy meg is nézzék).
Sokkal jobban menne a vállalkozásom, ha azt is törvénybe foglalnák, hogy mindenki köteles nekem fizetni.
Az átutalás miért nem ingyenes? Az informatikai rendszert az alapdíjakból tartják fent, teljesen mindegy, hogy 5 vagy 50 000 000 a szám, amit át kell vinni a tranzakció során. A költségek mégis mások... (Az illetékeken felül is)
okt. 4. 09:42
11/11 A kérdező kommentje:
Dolgoztam pár hónapot bankban. Utána megszüntettem a bankszámlámat. Amikor a vállalkozáshoz kellett, akkor nyitottam újat.
okt. 16. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!