Elszámoltatás során kik, hogyan fogják megállapítani, kiszámolni, hogy az utóbbi 10 évben pályázaton győztes vállalkozások mennyivel árazták túl a munkát, mennyit kérjen vissza az új kormány tőlük?
A mindenkibe feri is beletartozik ? Neki is lenne mesélnivalója.
Ha már elszámoltatunk akkor legyünk korrektek.
"Hány milliárd forintot tud majd visszaszerezni Jakab Péter/Dobrev Klára?"
nem tudom. Attól függ hogy a haverjaiktól mennyit tudnak visszakérni. Mondjuk kezdhetik a dobrev-gyurcsány cégekkel, folytathatják a 4-es metrónál eltüntetett 170 milliárddal, a Czeglédy féle ügyekkel, Cseh Katalinnal és tuti máris nem lesz kevés amit visszaszereztek.
#4 Veled ellentétben én soha nem tettem olyan kitételt, hogy korrupciót csakis a nekem nem tetsző személyeken lehet számon kérni.
Minden esetben ha bebizonyosodik hogy jogtalanul szereztek meg valamit azt vissza kell szerezni és a jogsértést meg kell büntetni! Mindig!
Aprócska probléma, hogy míg gyurcsányéknál bizonyítékok, bírósági ítéletek is vannak, az általad megnevezetteknél csak mesék.
Igen, csak mesék.
Teljesen életszerű és hiteles ahogy ezek a családok gazdagodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!