Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek az alábbi munkálta...

Szerintetek az alábbi munkáltató visszajelzés mit jelent?

Figyelt kérdés

Sziasztok, megpályáztam egy pozíciót egy olyan cégnél, ahová már nagyon régóta szeretnék bejutni. Nagyon jó hely, nagyon alacsony a fluktáció és dán multi. Az állásinterjúra kellett csinálnom egy powerpoint prezentációt, amiben bemutatom magamat, ill. a munkatapasztalataimat. Én úgy éreztem, nagyon jól sikerült, mert már az interjú napján hívtak, hogy sikeres volt és jön a második kör: képességtesztek, személyiség teszt, vezetői teszt és a végén egy tesztértékelés + interjú egy munkapszichológussal. A teszteredményeim nagyon jók lettek, a diplomások között rengeteg mindenben átlag feletti lett (logikai feladatok, számításos feladatok), a személyiségtesztem pedig olyan lett, ami teljesen illeszkedik a cég kultúrájába (pszichológus mondta).

Viszont, ma kaptam egy teljesen 2 értelmű emailt a munkáltatótól és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy szerintetek az email alapján még teljesen játékban vagyok, vagy inkább csak mellékpályára állítottak, amíg aláírják mással a szerződést. :) Nektek, mi jönne le ebből az emailből? Tudom, túlizgulom, de ez tényleg az álom cég lenne számomra. :)

Email:

Kedves XY!

Szeretném értesíteni, hogy a kiválasztás még folyamatban van, azonban szeretnénk türelmét kérni a visszajelzéssel kapcsolatban.

Igyekszünk a pályázatára mihamarabb választ adni, addigis köszönjük a megértését!

szept. 26. 18:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
39%
Ahol jelenleg dolgozom, úgy búcsúztak el tőlem az állásinterjú végén, hogy egy kis türelmet kérnek a visszajelzésig, mert meg van még beszélve pár interjú, és úgy korrekt, ha mindenkinek adnak esélyt. Utólag mondta a főnököm, hogy kicsit elszólta magát, mert ők ott és akkor már tudták, hogy engem akarnak felvenni, csak nem akarták már lemondani a többieket (és hát ezt nem mondta, de nyilván benne van a pakliban, hogy esetleg egy még jobb jelölt is jöhet). Szóval amúgy nem feltétlenül jelenti, hogy tartalékos vagy, lehet, hogy egyszerűen csak mindenkit meg akarnak hallgatni, akivel egyeztettek időpontot. A lényeg, hogy játékban vagy még.
szept. 28. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!