Szerintetek az alábbi munkáltató visszajelzés mit jelent?
Sziasztok, megpályáztam egy pozíciót egy olyan cégnél, ahová már nagyon régóta szeretnék bejutni. Nagyon jó hely, nagyon alacsony a fluktáció és dán multi. Az állásinterjúra kellett csinálnom egy powerpoint prezentációt, amiben bemutatom magamat, ill. a munkatapasztalataimat. Én úgy éreztem, nagyon jól sikerült, mert már az interjú napján hívtak, hogy sikeres volt és jön a második kör: képességtesztek, személyiség teszt, vezetői teszt és a végén egy tesztértékelés + interjú egy munkapszichológussal. A teszteredményeim nagyon jók lettek, a diplomások között rengeteg mindenben átlag feletti lett (logikai feladatok, számításos feladatok), a személyiségtesztem pedig olyan lett, ami teljesen illeszkedik a cég kultúrájába (pszichológus mondta).
Viszont, ma kaptam egy teljesen 2 értelmű emailt a munkáltatótól és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy szerintetek az email alapján még teljesen játékban vagyok, vagy inkább csak mellékpályára állítottak, amíg aláírják mással a szerződést. :) Nektek, mi jönne le ebből az emailből? Tudom, túlizgulom, de ez tényleg az álom cég lenne számomra. :)
Email:
Kedves XY!
Szeretném értesíteni, hogy a kiválasztás még folyamatban van, azonban szeretnénk türelmét kérni a visszajelzéssel kapcsolatban.
Igyekszünk a pályázatára mihamarabb választ adni, addigis köszönjük a megértését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!