Évente hány ezer forinttal szokott emelkedni a fizetésetek?
Ezek szerint nem sok..
Havi 30k emeléssel sem fogod egyhamar megduplázni a fizudat, ami az átlagbéreket nézve elég szörnyű...
Köszi mindenkinek!
Nekem így nézett ki nettó fizetésben az elmúlt éveim.
2022: 251 ezer
2023: 565 ezer
2024: 630 ezer
Most picit alulfizetett vagyok. Realisztikusan nettó 700 körül fogok kapni 2025-ben, ha váltok szerintem a br 1,25 millió is összejöhet, ami nettó 800 körül van.
Azért megy ilyen dinamikusan felfele a bérem, mert ITban dolgozok és a 2022 fizetésem még egyetem alatt diákmunkával volt. Most vagyok az első főállásomban.
(SZJA visszatérítést nem számoltam bele)
JA hát a KSH is annyira releváns, mint a gyakorin 1 milliót keresők többsége. Én az utóbbi három évben, amikor rekord volt az infláció ígx kaptam emelést: 7 %, semmi, 8 %..
Ismerősi, rokoni körben meg a többség úgy kapott, hogy az első inflációs hullámban kaptam 15 % körül, utána két évben meg 2-3 % vagy semmit, mert a cég már nem tudja kigazdálkodni. Mi is erősködtünk, de nem emeltek, nagyon sokan felmondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!