Egy hónap után új interjú egy másik helyen?
Egy hónapja váltottam munkahelyet, előtte több évig voltam a cégnél, csak kaptam ezt a "jobb" ajánlatot.
Sajnos egyáltalán nem vált be a hely, annyira, hogy 1 hónap után jelentkeztem egy másik helyre, ahol most lesz az interjú.
Nem tudom, hogy az interjún hogyan adjam elő ezt az 1 hónap utáni váltást úgy, hogy ne negatívnak tűnjön.
Sok a túlóra és az emberek kibeszélik egymást. Ilyet mégsem mondhatom az interjún...főleg hogy van ott valaki aki pont itt dolgozott.
Pénzügyi terült amúgy.
Van valakinek valami ötlete, hogy az interjún mit mondhatnék?
Nem értem ezt a szeleburdiságot amit sokan tolnak ezzel kapcs.
A legtöbb esetben nem kell hahzudni. Ha pl megdugtad a Magdikát a wc-ben és most rajtatok röhög mindenki, akkor érthető, hogy nem mondanád el az új helyen.
De ha ennyi az egész, hogy nem jó a légkör, toxikus, stb, akkor azt nyugodtan el lehet mondani. Főleg, hogy onnan ment el más is, valszeg pont emiatt (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!