Tudnának segíteni olyanok, akik látható helyen viselnek tetoválást?
Arra vagyok kíváncsi, hogy a tetoválásod kapcsán ért-e bármiféle negatív tapasztalat a munkakeresés során? Ha volt esetleg ilyen, el tudod mondani, milyen területen kerestél állást, mekkora tetoválásod van és hol viseled, illetve, hogy konkrétan miféle akadályt jelentett ez számodra?
Nagyon köszönöm a segítséget!
Mit kell látható hely alatt érteni?
Karod, lábad, homlokod? Nem mindegy.
Nekem pl. karomon van de az is látható. Általában nem ér negatív komment, még ha nem is tetszik valakinek, az értelmesebb emberek nem foglalkoznak vele.
Munka helyen sem volt gondom. DE én eltakartam álláskereséskor és a munka kezdetén is ameddig próba időben voltam. Ennyi, van munkahelyem. Amennyiben a kézfejre, nyakra, arcra stb. akarsz tetováltatni abban az esetben számolj az azonnali előítéletekkel.
Nekem a lábszáramon és kívül az alkaromon van tetkó nő létemre.
Sosem ért ezért negatív bánás, talán mert már nem olyan "szenzáció". Munkahelyemen több kollégának van tetkója.
Stabil állásom van, tehát álláskeresésben nem voltam tetkóval. Abszolút a közszférában dolgozom. A karomon, a nyakamon, a vállamon és a lábamon is van látható tetkó. Eddig csak dicséretet kaptam, hogy jól áll, klasszak a mintáim, ilyesmi... negatív hozzászólást nem.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!