Csajok! Kinek milyen tetoválása van, és hol? Látható, vagy nem látható helyen (pl.: mell, fenék)? Ha igen, akkor milyen?
Van 20+, nem fogok listát írni mert itt lennék napestig.
Ruhában nem mindig láthatóak.
A bokámon van egy nyílvessző.
21/L
3 tetoválasom van, a két alkaromon.
Cukorbeteg vagyok, az egyik ilyen cukorbeteg tetoválás.
A másik egy figura+filmédezet aminek különös jelentése van.
A harmadik egy kutyatappancs körvonal,amiben van még egy rajz egy lányról és kutyáról.
23/N, lesznek még több tetoválásaim is
Nekem 18 van, ebből ami látható, az a karjaimon ill. a lábaimon, de ritkán hordok rövidnadrágot, azokat nem sokan látják. Nem írom le a mintékat, de egyik se pinterestről inspirálódott tucatminta, mindegyik nekem lett tervezve a művészem által, saját ötlet alapján.
Mellkasra, nyakra, kézfejre és arcra sose fogok varratni, ezek nem tetszenek - vagyis a mellkastetkók igen, de magamon nem tudnám elképzelni.
2db van egyenlőre.
A csuklómon rovásírással a család szó, 3db madáral.
Illetve a jobb mellemm felett, a kulcscsont körül egy madártoll, amiből a madarak szállnak ki. Ez ugye tucat tetkó, de nekem jelentése van. Az a madartoll apukám sírján levőnek a mása.
Tervben van még jó pár. (Kalocsai minta, fiam neve...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!