Engedjem el, vagy legyek türelmes?
Figyelt kérdés
Több, mint két hete voltam állásinterjún, azt ígérték, hogy értesíteni fognak a múlt hét folyamán, de ez nem történt meg. Írtam nekik érdeklődő e-mailt, ott azt írták még nem született döntés, majd a mai nap folyamán értesítenek, de a mai nap sem szóltak. Engedjem el, vagy reménykedjek még?szept. 13. 22:10
1/5 anonim válasza:
Ha itt leirja 2 random ember, hogy remenykedj, 3 random ember meg azt, hogy ne remenykedj, akkor nem fogsz tovabb remenykedni?
Vagy pontosan mit erzel, mikor kiirsz egy ilyen retardalt kerdest?
2/5 A kérdező kommentje:
Első: véleményekre vagyok kíváncsi, nem okoskodásra
szept. 13. 22:35
3/5 anonim válasza:
Mi lesz a különbség a végeredmény szempontjából...?
4/5 anonim válasza:
Mi a különbség aközött, hogy reménykedsz és hogy elengeded? Ha jól értem mindkét esetben munkanélküli vagy amíg nem vesznek fel valahova.
5/5 krwkco válasza:
"ott azt írták még nem született döntés, majd a mai nap folyamán értesítenek, de a mai nap sem szóltak."
A HR-es olyan határidőről tesz ígéretet, ami nem rajta múlik. Ha a döntést hozó kisebb-nagyobb főnököknek más dolga van, vagy nem tartják prioritásnak, akkor csúszik a válasz. Ha legutóbb péntekről beszélt a HR-es, akkor hétfő, kedd még nem rendkívüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!