Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Részmunkaidős pozíciókba...

Részmunkaidős pozíciókba kiket keresnek a munkáltatók?

Figyelt kérdés

Én gyakran pályázok ilyen állásokat a folyamatban lévő tanulmányaim mellé (estis szakképzés), de nem vesznek fel, mondván, ők nem támogatják a dolgozók továbbképzését.

Ha nem felnőtt tanulókat, akkor mégis kiket várnak ilyen helyekre?

szept. 5. 11:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
85%
Próbálj meg napi bejelentéses (egyszerűsített foglalkoztatásos) állásokat keresni.
szept. 5. 17:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Próbálok (lásd Giggle), de eddig kivétel nélkül az összes jelentkezésemet elutasították. Sajnos vidékiként az ilyen reggel 6-os kezdésű, meg éjszakába nyúló munkák kilőve, vendéglátós tapasztalatom pedig nincs. Ezzel ki is lőttem az ottani munkák háromnegyedét. A maradékra hiába pályázok, elutasítják. Pedig visszaigazolt, kitöltött profilom van fotóval meg önéletrajzzal. Van még egy helyi gyár, ahová lehet menni heti pár alkalom vállalásával is, de attól eléggé tartok. Anno diákként voltam hasonló helyen és rendszeresen kóstolgattak, kiröhögtek az állandó dolgozók. :( Engem a fizetés egyelőre nem különösebben érdekel, átmenetileg minimálbérrel is elvagyok, csak kulturált, tiszta hely legyen, emberi bánásmóddal. Tényleg meg vagyok lőve ezen a ponton. :(
szept. 5. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!