Miért ilyen maradi, savanyú ez az ország?
Az elmúlt közel 10 évet itthon (Magyarország) és külföldön töltöttem bébiszitterkedéssel.
De ez itt, mint munkatapasztalat kb semmit nem jelent... Miért nem dolgoztam intézményben? Kérdezik a munkáltatók.
Miért? Azért mert boldog voltam a családoknál, akiknek dolgozhattam. Rengeteg kisgyerek mindennapjait vittem az elmúlt 10 évben, de ez nem számít.
Komolyan felháborító és szomorú mennyire maradi ez az ország... Nem kellek sehova és akkor csodálkoznak, hogy az ember itt hagyja ezt a semmirekellő helyet. Külföldön bármilyen munkát megkapsz...
És a stílusom nem ilyen, mint ami most itt lejön, csak most dühös vagyok, H itthon nem lehet munkát vállalni, csak akkor éjjel nappal rabszolgaként dolgozol 150ezer forintért....
11: Nem írja, hogy kudarca lenne a munkakeresésben. Azt nem érti, miért tesznek fel ilyen kérdést valakinek.
Én sem értem, én is nézek, mint hal a szatyorban, hogy miféle univerzumban gondolkodnak. Tehát már ott elakadok, hogy mit is kérdez ezzel valójában.
Mért pont intézményt kérdez? Meg se fordul az ember fejében, hogy pont intézményhez menjen...
Nyilván ha nem találjuk a közös világképet, a közös kommunikációs halmazt, nem értjük egymást, akkor együtt dolgozni sem fogunk tudni.
11: Mondta pl. egy nő az önkormányztnál nekem, hogy a jelentkezésembe ne írjam már le, mire jó a diplomám, mert ezzel lenézem a HR-est, hogy ő nem tudja, melyik egyetemi és főiskolai szakon mi a tananya.
Nem tudom ezt se felfogni.
20-ból 20-szor jelentkeztem olyan helyre, ahol nem volt "HR-es", mert pl. egy 18 éves szerelmes párból állt a cég, ők kerestek egy munkatársat...
Nyilván nem voltak egyik egyetemi szakkal sem tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!