Miért ilyen maradi, savanyú ez az ország?
Az elmúlt közel 10 évet itthon (Magyarország) és külföldön töltöttem bébiszitterkedéssel.
De ez itt, mint munkatapasztalat kb semmit nem jelent... Miért nem dolgoztam intézményben? Kérdezik a munkáltatók.
Miért? Azért mert boldog voltam a családoknál, akiknek dolgozhattam. Rengeteg kisgyerek mindennapjait vittem az elmúlt 10 évben, de ez nem számít.
Komolyan felháborító és szomorú mennyire maradi ez az ország... Nem kellek sehova és akkor csodálkoznak, hogy az ember itt hagyja ezt a semmirekellő helyet. Külföldön bármilyen munkát megkapsz...
És a stílusom nem ilyen, mint ami most itt lejön, csak most dühös vagyok, H itthon nem lehet munkát vállalni, csak akkor éjjel nappal rabszolgaként dolgozol 150ezer forintért....
"H itthon nem lehet munkát vállalni, csak akkor éjjel nappal rabszolgaként dolgozol 150ezer forintért...."
Nyilván te is tisztába vagy vele hogy ez a kijelentés abszolút nincs köszönőviszonyba sem a valósággal, csak előadtad most a nagy drámakirálynőt.
Azért látod savanyúnak az országot, mert egy értéktelen bébiszitter vagy aki semmi eredményt nem tud felmutatni az életében.
Ha komoly végzettséggel és szaktudással rendelkező úriember lennél (mint jómagam) aki full remote dolgozik külföldi cégnek, akkor ez az ország maga a kánaán mivel nagyon alacsony a megélhetési költség, a szolgáltatási díjak és az ingatlanok, valamint a közös költség és egyéb adóterhek.
És milyen munkakört pályáztál meg? Milyen végzettséggel?
Pl óvodapedagógusnak marhára kevés a bébiszitterkedés.
3-as: Azért ez nem teljesen így van.
Nyilván nem mindenki képes arra hogy a fazekas Mihály Gimnáziumba tanuljon és utána az ELTEn. De ettől függetlenül mindenkinek meg kell adni a lehetőséget munkára mivel többnyire élesben tanulja meg az ember az adott szakmát vagy tevékenységet amiben dolgozik.
Én csak azt nem értem hogy nyugati árak vannak már itthon is mégse növekszik a fizetés.
" Külföldön bármilyen munkát megkapsz..."
Mi az, hogy "külföldön"? 200 ország van. Melyikről van szó?
Azt nem hiszem, hogy bármelyikben bármilyen munkát megkapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!