Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Savanyú túróstésztától lesz...

Savanyú túróstésztától lesz valami bajom?

Figyelt kérdés
Felső légúti betegségem volt, így nem éreztem rendesen az ízét, de picit savanyúnak éreztem, viszont tegnap készítettük friss túróból és hűtőben volt . Aztán a párom mondta, hogy picit ő is savanyúnak érezte, de ő bármit megeszik és sosincs baja. Én nagyon félek a hányástól és nekem gyengébb a gyomrom. Van ahol azt olvastam, hogy a túró amúgy is savanykás és ha nem volt keserű vagy penészes akkor nem lesz gond, de máshol azt is olvastam, hogy szalmonellát is okozhat a romlott tejtermék
júl. 27. 23:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Imádkozzunk, hogy rendben leszel.
júl. 27. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Savanyu képet vágsz. (Bár leirásod alapján ehhez turo sem kell nálad.)
júl. 27. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak fosas. No para.
júl. 28. 07:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi bajom eddig, remélem már nem is lesz
júl. 28. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a savanyú tejet is megiszom (ilyenkor már inkább tejföl) és semmi bajom!

Alkati kérdés!

júl. 28. 13:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Az ijesztett meg, hogy azt olvastam okozhat szalmonellát, emiatt még aggódok egy kicsit, mert annak van lappangási ideje, és az ugye nem alkati kérdés, okoz tünetet mindenkinél.
júl. 28. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!