Savanyú túróstésztától lesz valami bajom?
Figyelt kérdés
Felső légúti betegségem volt, így nem éreztem rendesen az ízét, de picit savanyúnak éreztem, viszont tegnap készítettük friss túróból és hűtőben volt . Aztán a párom mondta, hogy picit ő is savanyúnak érezte, de ő bármit megeszik és sosincs baja. Én nagyon félek a hányástól és nekem gyengébb a gyomrom. Van ahol azt olvastam, hogy a túró amúgy is savanykás és ha nem volt keserű vagy penészes akkor nem lesz gond, de máshol azt is olvastam, hogy szalmonellát is okozhat a romlott tejtermékjúl. 27. 23:26
2/6 anonim válasza:
Savanyu képet vágsz. (Bár leirásod alapján ehhez turo sem kell nálad.)
4/6 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi bajom eddig, remélem már nem is lesz
júl. 28. 13:35
5/6 anonim válasza:
Én a savanyú tejet is megiszom (ilyenkor már inkább tejföl) és semmi bajom!
Alkati kérdés!
6/6 A kérdező kommentje:
Az ijesztett meg, hogy azt olvastam okozhat szalmonellát, emiatt még aggódok egy kicsit, mert annak van lappangási ideje, és az ugye nem alkati kérdés, okoz tünetet mindenkinél.
júl. 28. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!