Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy ha túróstés...

Miért van az, hogy ha túróstésztát eszek, akkor kb.1 óra múlva hasmenésem lesz?

Figyelt kérdés

Ha külön eszek túrót vagy tejfölt, akkor nincs semmi bajom. De ha keverem, akkor egyből kijön ez a probléma. És a helyzetet még "szebbé" teszi, hogy a férjemnél is majdnem ugyanez van, a különbség csak annyi, hogy neki úgy 5-6 óra múlva jön elő az említett tünet. (A gyerekeimnek semmi bajuk.)

(Gondoltam laktózérzékenységre, de akkor ha külön eszem, akkor is az lenne, nem?)

2008. júl. 3. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán azért mert bírja a gyomrotok a tésztát..illetve azt ami benne van a tésztában..mert gyenge a gyomrod.
2008. júl. 3. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféle ételallergiát, érzékenységet a test elsavasodása okozza. Állítsd be a tested sav-bázis egyensúlyát, ez a titok nyitja. Képzeld, nekem is ezek voltak a tüneteim, sőt még görcsöltem is, de mióta lúgosítok, ez ill. sok más tünet megszűnt, élvezem az életet, boldog vagyok, szárnyalok.

Lúgosíts!

Írj privit, ha infóra, segítségre van szükséged!

2008. júl. 13. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy a szervezeted nem bírja a tésztát vagy a túrót (vagy egyiket sem). A szervezet nem hülye! Ami nem kell neki azt "visszaadja"...
2009. nov. 13. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!