Fibbrizzo kérdése:
Mitöl van gyakori puffadásom és hasmenésem?
Figyelt kérdés
Elég gyakran van puffadásom hirtelen ,általában paprika fogyasztása után .De nem értem mért?És gyakori a hasmenésem is föleg ha banánt eszem .Ezek mitöl vannak ,?Vagy lehet hogy valami komolyabb betegség van a háttérben ?(voltam teljes vérképen és minden renden volt vele)2011. szept. 21. 16:08
1/5 anonim válasza:
lehet nincs minden rendben az emésztőrendszeredben:)
Felborult az egyensúly a jótékony baciknál:)
2/5 anonim válasza:
pbróbáld ki a normaflórát aztán ha nem segít akkor irány a doki!! milyen színű szokott lenni??
3/5 A kérdező kommentje:
a széklet sötét barna
2011. szept. 21. 17:52
5/5 anonim válasza:
Nekem etelintolerancia derult ki ezek utan a panaszok utan. Parosult meg enyhe szedulessel, depresszioval. Van egy teszt amivel meged is kideritheted, a neve Food detective. 18 ezer forint es 46 elelmiszerre tesztel. Nekem azzal derult ki hogy nem birom a glutent es meg par dolgot. Ezeket elkerulom es semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!