Három műszakban mennyire megterhelő dolgozni?
Figyelt kérdés
Nekem már van egy hosszú ideje bejáratott bioritmusom, 10:30kor alszok el, 6kor kelek.
Mennyire egészségtelen ez a három műszakos életmód?
aug. 27. 15:50
11/26 anonim válasza:
"amiket néztem, fizetésben minimálisan fizetne csak többet, mint egy normál 8-4ig tartó munka."
Ha csak nem fizetnek legalább 50-60 ezerrel többet, akkor ne vállald be! Nagyon szar a három műszak, főleg az éjszaka!
12/26 A kérdező kommentje:
nekem az az 50ezer az a minimális kategória.
aug. 27. 16:59
14/26 anonim válasza:
Nem egészséges de hát mit tudsz csinálni. Megrövidíti az életet de ha nem csinálod akkor meg éhenhalsz.
15/26 anonim válasza:
Megrövidíti az életet ahogy más ezer dolog is. Nehogy azt mondd, hogy mindenki aki 8-16-ig dolgozik mind 100 évig él majd.
16/26 anonim válasza:
Én is 3 műszakban vagyok, igy tudok nyilatkozni róla. Akkor vállald be, ha olyan helyen laksz ahol tudsz pihenni/aludni nap közben nyugalomban, különben az éjszakázás ki fog készíteni és azt ajánlom, hogy éjszakából amikor haza érsz reggel, egyből feküdj le és azt szokd meg. A bioritmusod tud alkalmazkodni, ha fárad vagy akkor el fogsz tudni aludni.
17/26 anonim válasza:
Ha fél évig kihúzod hozzászoksz.
Egy év után már félálomban kómásan is össze tudtam csavarozni a különböző bizbaszokat.
19/26 anonim válasza:
Szerintem emberfüggő. Van az a pénz amiért megéri, de annyit nem adnak sehol.
20/26 A kérdező kommentje:
Diplomások is dolgoznak három műszakban, és még a legelitebb társadalmi réteg, az orvosok is ..
aug. 28. 06:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!