Három műszakban mennyire megterhelő dolgozni?
Figyelt kérdés
Nekem már van egy hosszú ideje bejáratott bioritmusom, 10:30kor alszok el, 6kor kelek.
Mennyire egészségtelen ez a három műszakos életmód?
aug. 27. 15:50
2/26 anonim válasza:
Sajnos elég egészségtelen. Én is abban dolgozom. De ez az össze visszaság nagyon nem egyszerű...
3/26 anonim válasza:
Eléggé. Gondold el, egyik héten 6:00-12:00-ig vagy, másik héten 18:00-0:00, harmadikon 12:00-18:00. De ha 30 évesen 50-nek akarsz kinézni.
5/26 anonim válasza:
10-ből 10 orvos nem ajánlja. Droid üzemmód, ami még oké is lenne, de gyors leépüléssel jár és a fizetés ezt nem kompenzálja.
Csúnya, de igazából ezeket a jellegű gyári munkákat csak azért végzik továbbra is emberek gépek helyett, mert a gép megvétele és fenntartása drágább, mint kizsigerelni pár szerelőcsarnokra való embert.
6/26 A kérdező kommentje:
amiket néztem, fizetésben minimálisan fizetne csak többet, mint egy normál 8-4ig tartó munka.
aug. 27. 16:18
7/26 anonim válasza:
Huszonévesen bírható 3-4 évig, később egyre kevésbé.
8/26 anonim válasza:
Csak a gyíkok nem bírják a 3 műszakot. Én is abban dolgozok és semmi megterhelő nincs benne. 7végéken kell átállni a szervezetnek és kész... Igaz én nettó 600-ért csinálom, kevesebbért én sem tenném.
9/26 A kérdező kommentje:
8, annyiért már azt mondom bevállalhatóbb, de 450 bruttóért Pesten? Itt mindenki hülye?
aug. 27. 16:44
10/26 anonim válasza:
számlákat, hiteleket fizetni kell, nincs sválasztás sokaknál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!