Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mindenhova a cicababa, folyton...

Mindenhova a cicababa, folyton kacéran vihogó nők kerülnek be?

Figyelt kérdés

15 éves titkárnői tapasztalat van a hátam mögött, középfokon beszélek németül, felsőfokon angolul, felsőfokú végzettségem van. Nemrég megszűnt a munkahelyem, így hát újat kellett keresnem. Találtam egy nagyon szimpatikus állásajánlatot, utána néztem a cégnek, elég elismertek, dinamikusan fejlődnek, szép fizetést ígértek... El is küldtem az önéletrajzomat, másnap már hívtak is, hogy mehetek állásinterjúra. Szépen felöltöztem, elmentem. Rajtam kívül még két nő volt, ők is 30-40 év közötti nők voltak. Aztán megérkezett egy bájolgó cicababa, ő ment be utoljára. A végén elmondták, hogy őt vették fel... (csak érettségivel rendelkezik a lány)...

Ennyire igazságtalan a világ?

N37

2010. nov. 2. 15:34
 1/9 anonim válasza:
100%

Tények: valószínűleg a kishölgyet nem a két szép szeméért vették fel és lehet ő lesz az új maca a cégnél. (Most borítékolom) Örülj neki, hogy nem vettek fel, mert akkor lehet első héten közölték volna, hogy szopsz vagy mész? Nem az számít sok helyen, hogy milyen a papírod, hanem, hogy fekszel-e. Undorító, bocs a sarkításért.

A kérdésedre a válasz: a világ ennyire igazságtalan, de a méltóságod megőrizheted, ha akarod. Sőt ennek is oka van, valószínűleg rád egy normálisabb helyen lesz szükség.

2010. nov. 2. 15:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudod szopni nyelvtudás nélkül is lehet. Sajnos. Te meg megmaradtál intelligens nőnek, akit hamarosan utolér egy neked tetsző állás. Sok sikert.!
2010. nov. 2. 15:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem, hogy sikerül!
2010. nov. 2. 15:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Titkárnőnek mindig is a fiatal pipiket vették fel. Az a másik, hogy mivel nem is kell semmi végzettség, legfeljebb egy érettségi, ezért mindig lesz ötezer vetélytársad.

A nyelvtudás meg a felsőfokú végzettség már nem rossz. Persze gondolom, nem valami piacképes diploma, meg nem is dolgoztál benne. De akkor is azt mondom, inkább arrafelé kéne keresgélni, mert adminisztrátor-jelöltekkel Dunát lehet rekeszteni, ilyenek viszont nem mindenkinek vannak.

2010. nov. 2. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

Legfontosabb a KISUGÁRZÁS!

Az én cégemhez is elsősorban POZITÍV kisugárzású embereket veszek fel. Lehetsz akármilyen képzett és jó munkaerő, ha süt rólad a pesszimizmus. Egy pesszimista, negatív kisugárzású ember simán el tudja babrálni 4-5 pozitív kisugárzású embernek a napját...

2010. nov. 2. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Na, te meg valami szcientológus fingkovácsoló lehetsz. Az ilyeneket rühellem én is a legjobban. Ezért tart itt ez az ország, ahelyett, hogy dolgozna is valaki.
2010. nov. 2. 16:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem kerek perec bemondta a velem kb egyidős főnökjelölt (33) interjún, hogy jelentkezett tőlem fiatalabb is a melóra.. ezt rakjátok össze. De azért hagyott kínlódni másfél óra hosszáig beszélgettünk, végül én álltam fel mert már untam a trécselést cseppet sem a munkáról ..

Szal olyan szaga volt hogy most helyben szo*sz vagy mész ... És hogy hosstesszkedni is kellene, meg utazgatni vele többnapra... . Ha már ő megkérdezte hogy állok pasi ügyileg, hát én is tőle hogy kapjon a fejéhez :))) Persze van asszony meg kölkök de azért nyomult keményen. Ó na, te gyökér mész te a pic*ába. Rá kellett volna borítani az asztalt már bánom hogy nem tettem, iszonyat mit képzelnek magukról egyesek

2010. nov. 2. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:

"Legfontosabb a KISUGÁRZÁS!"

Nem-nem, az én foglalkozásomban a legfontosabb a BESUGÁRZÁS :)

Szóval nem a szakértelem számít, a fő, hogy fülig érjen a száj és ha kell, ha nem, minden nagyon happy... Mindig tanul az ember :)

2010. nov. 2. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező: a válaszom nem.

Anyukámat 45 évesen vették fel titkárnőnek, és elhiheted, hogy három gyerek felnevelése után nem volt se cicababa, se folyton kacéran vihogó.

Egyszerűen ma nehéz állást találni. De azért lehet, csak nagyon sok fáradságba kerül.

2010. nov. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!