Milyen munkakörökben lehet esélyem az alábbiakkal?
Érettségim van meg egy rendszergazda OKJ végzettségem. A szakmában sose dolgoztam, adminisztrátorként dolgozom jelenleg.
Szeretnék majd a jövőben (1-2 év múlva) váltani és kezdésnek elkezdtem komolyabban foglalkozni az Excellel, a későbbiekben Power Query, Power Bi, VBA(alapszint) a terv. Emellett projektmenedzsmenttel is foglalkozom. (Az OKJ tanfolyamon is tanultam egy fél évet, szerettem). Hetente pár órát tudok foglalkozni tanulással. Ezekről a későbbiekben tanúsítványt tudok szerezni.
Van ennek igy értelme?
/Mi a célom ezzel az egésszel? Nem a milliós fizetés csak egy átlagos fizu, amiből meg lehet élni, mert a nettó 240 nem az. Kb nettó 400-500 elérése már szuper lenne/
"Az egyetemnek nem feltétlenül a papír a lényege mert valljuk be ott csak az elméleti alapokat kapod meg ,hanem az ha jó egyetemre mész akkor lehetőséged van a karriered beindítására azzal, hogy elmész gyakornoknak"
Ezzel csak az-az aprócska szépséghiba szokott lenni, hogy sok helyre csak nappalis gyakornokokat várnak. Én meg levelezőn itt szopok emiatt, mert Junior pozíciókra 0km-s kezdőként tényleg k*rva nehéz bejutni. A kérdező meg valószínűleg nem nappalira menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!