Munkakörök, ahol csak heti 3 napban kell ledolgozni a 40
órát?
Figyelt kérdés
Tudnátok olyan munkaköröket mondani, ahol egy nap 12-14 órát kell dolgoznom, de van 4 szabadnapom a héten?
Számomra sokkal szimpatikusabb az ilyen beosztás. Inkább szívok 3 teljes napot, ha utána akad sok szabad.
Pályaválasztás előtt állok, nő vagyok, egyetemi végzettséget megkövetelő és nagyon erős fizikai munka nem jöhet szóba.
Inkább vendéglátás, adminisztráció, hasonlók…
2024. júl. 8. 11:31
1/8 anonim válasza:
Ezer gyárban dolgoznak 12 órában pont így. Elég borzasztó egyébként.
2024. júl. 8. 11:54
2/8 anonim válasza:
Adminisztrációban nem hiszem hogy találsz ilyet. Vendéglátásnál még talán.
Én ilyennel eddig termelőüzemben találkoztam, ott 3 napig 12 óra, 3 nap pihi, váltogatva az éjszaka és a nappal. Vagy reggel 6-től este 6-ig, vagy fordítva.
2024. júl. 8. 11:59
3/8 A kérdező kommentje:
#1 nekem sokkal borzasztóbb lenne a 8 óra, minden reggel felkelni, összeszedni magamat stb. Heti 3x bőven elég, akkor letolom és szevasz. Amíg nincs család, szerintem ez élhetőbb. :)
2024. júl. 8. 12:38
4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg hotel recepción nincs ilyen? Mert látok recis állásokat, ahova elég érettségi+angol (azt szerencsére beszélem), csak nem írnak munkaidőt a hirdetésben.
2024. júl. 8. 12:40
5/8 anonim válasza:
Felejtsd el vállalkozz akkor inkább vagy csak részmunkaidőzz meg alkalmizz ameddig nem bírsz vállalkozni!
2024. júl. 8. 13:32
6/8 anonim válasza:
Párezer ft os órabéreket is felejtsd el mert elviszi a kaja meg a rezsi és mókuskerékbe kerülsz.
Ha máshogy nem megy "piacozz", jobbat nem tudok...
2024. júl. 8. 13:35
7/8 A kérdező kommentje:
Kaja rezsi egyelőre nem kell, mert a szüleimmel élek és támogatnak, amíg össze nem szedem magamat anyagilag.
2024. júl. 8. 13:46
8/8 A kérdező kommentje:
Vállalkozással az a baj, hogy a műszempilla építés érdekelne, de ahhoz kell kozmetikus suli ami meg 2 év. Akkor még 2 évet nem tudnék rendesen dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!