A csapon is az folyik, hogy a fiatalok kimennek külföldre. Miért, és hogyan kivitelezik?
Figyelt kérdés
aug. 14. 11:35
41/47 anonim válasza:
35: Erről egy kolléganőm és egy környéki ismerős is mesélt. Kolléganőm férje Romániából származik, az ismerősnek szintén családja van ott...
42/47 anonim válasza:
Majd 4-5 év és a többségük visszajön, hidd el.
Eddigi tapasztalatom alapjan tobbnyire csak az költözik vissza aki alapbol csak gyűjteni ment ki. Aki végleg költözik, azok nagyjobol ott is maradnak.
43/47 anonim válasza:
#42 erről hol található hiteles statisztika? Én saját tapasztalatom alapján azt látom, hogy nem jönnek vissza, de nyilván ez a kis mintaszámból adódóan ugyanúgy nem jelent semmit a több millió külföldön élő magyarra vonatkozóan, mint a te saját tapasztalatod.
44/47 anonim válasza:
Én meg azt tapasztalom, hogy azon ismerőseim akik kimenetek 90 százalékban vissza is jöttek pár év után. Ez legalább 60 embert jelent.
45/47 anonim válasza:
#44 ezért kérdezem, hogy hol található erről hiteles statisztika. Én ugye az ellenkezőjét tapasztalom, de mindkettőnk csak pár tucat embert ismer a több millióból, ami ilyen 0.003% körüli nagyságrend, tehát kvázi semmit nem jelent.
46/47 anonim válasza:
Miért kell mindenről rögtön a statisztikát keresni? Elég ki mit tapasztal az ismeretségi köréből mondjuk.
47/47 anonim válasza:
#46 azért, mert ilyen kis mintaszámból nem vonható le érdemi következtetés. Nekem például ismerettségi körömben 800 000 Ft körül van az átlagfizetés, ami ugye semmit nem jelent az országban élő sokmillió ember jövedelmére vonatkozóan, millióan keresnek minimálbért vagy garantált bérminimumot például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!