Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A csapon is az folyik, hogy a...

A csapon is az folyik, hogy a fiatalok kimennek külföldre. Miért, és hogyan kivitelezik?

Figyelt kérdés
aug. 14. 11:35
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
De amúgy más országokban is van ez a probléma? Pl. Romániában? Olaszországban?
aug. 14. 16:47
 32/47 anonim ***** válasza:
39%

28:

Egyetértek, csak a probléma, hogy itt több millió "újmagyar" nem így gondolja.

aug. 14. 17:00
 33/47 anonim ***** válasza:
83%
Ams.at-n rá keresnek , email plusz önéletrajz aztán mehet ism
aug. 14. 18:15
 34/47 anonim ***** válasza:
75%
#31 ez legtöbb szegényebb országban jellemző, csak ugye európában népessség csökkenés is van, ezért hatványozottan probléma. Btw nem is nálunk a legrosszabbak a számok. Bulgária, Románia, Görögország és a horvátok is rosszabbul állnak. (arányosan)
aug. 15. 09:22
 35/47 anonim ***** válasza:
75%

Akik EU-ra váltottak, azoknak könnyebb lehetett, mert nem kell vízum, meg autón lehet vinni a cuccokat.

Is-is. Hitelmentes kertes hazunk volt, eleg jo melóm. Eladtam és Írországba koltoztunk, ugy hogy a cuccaink 90% ottmaradt. Erdélyi vagyok, Romániából tobb mint 5 millióan huztak el az orszagbol. Lehet most dobalozni gdp szamokkal, meg bezzegromania megelőzött kérdésekkel, de a valosag nem ilyan rózsaszín.

aug. 15. 14:14
 36/47 anonim ***** válasza:
75%

#35: mesélsz még erről?

Én csak azt vettem észre, hogy míg tíz éve egy csomó embert tudtunk felvenni budapesti gyakornoknak a bukaresti Politechnikumból vagy a kolozsvári Babes-Bolyaiból, ma már szinte senki nem jelentkezik onnan.

Nem azért, mert jobban megéri már ott maradni?

aug. 15. 19:48
 37/47 anonim ***** válasza:
75%

Nem azért, mert jobban megéri már ott maradni?

A korosztalyom 2/3 az ismerosi korombol kulfoldon van. Ennek fele Magyarorszagon lakik. A tobbiek meg tovabb mentek.

aug. 15. 22:13
 38/47 anonim ***** válasza:
52%
Majd 4-5 év és a többségük visszajön, hidd el. Nekem is sok ismerősöm volt kint, még én is. Aztán a többség hazatért.
aug. 16. 11:37
 39/47 anonim ***** válasza:

~30~

S akkor mi van? Semmi, a család dolga!

aug. 16. 12:33
 40/47 anonim ***** válasza:

39+

Mondom ezt úgy, hogy nem tervezek kimenni.

aug. 16. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!