A csapon is az folyik, hogy a fiatalok kimennek külföldre. Miért, és hogyan kivitelezik?
28:
Egyetértek, csak a probléma, hogy itt több millió "újmagyar" nem így gondolja.
Akik EU-ra váltottak, azoknak könnyebb lehetett, mert nem kell vízum, meg autón lehet vinni a cuccokat.
Is-is. Hitelmentes kertes hazunk volt, eleg jo melóm. Eladtam és Írországba koltoztunk, ugy hogy a cuccaink 90% ottmaradt. Erdélyi vagyok, Romániából tobb mint 5 millióan huztak el az orszagbol. Lehet most dobalozni gdp szamokkal, meg bezzegromania megelőzött kérdésekkel, de a valosag nem ilyan rózsaszín.
#35: mesélsz még erről?
Én csak azt vettem észre, hogy míg tíz éve egy csomó embert tudtunk felvenni budapesti gyakornoknak a bukaresti Politechnikumból vagy a kolozsvári Babes-Bolyaiból, ma már szinte senki nem jelentkezik onnan.
Nem azért, mert jobban megéri már ott maradni?
Nem azért, mert jobban megéri már ott maradni?
A korosztalyom 2/3 az ismerosi korombol kulfoldon van. Ennek fele Magyarorszagon lakik. A tobbiek meg tovabb mentek.
~30~
S akkor mi van? Semmi, a család dolga!
39+
Mondom ezt úgy, hogy nem tervezek kimenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!