A csapon is az folyik, hogy a fiatalok kimennek külföldre. Miért, és hogyan kivitelezik?
"Jó élet ez annak aki bírja, de sokan nem vágynak ilyen vándor életre"
Mármint milyen vándor életre? Elég egyszer kimenni és kész, ugyanúgy leélheted a hátralévő életedet ugyanazon a helyen.
Illetve a család hogy jön ide? Akiket ismerek, azok vagy hozták a családot is, vagy itt alapítottak családot.
"Elég egyszer kimenni és kész, ugyanúgy leélheted a hátralévő életedet ugyanazon a helyen."
Nem lennék egy országban sem boldog, ahol örök életemre csak egy bevándorló kisebbség vagyok. Túlságosan szeretem a hazámat ahhoz, hogy otthagyjam. Nyilván van sok olyan aki nem így van ezzel, de ismerőseim közül is akik kimentek azoknak a 80%-a hazatért végül.
23:
Sokáig én is így gondoltam, csak azóta kiépült egy "újmagyar" réteg, akik szerint nem vagyok magyar, ha nem a moszkovitákra szavazok.
"Aztán néhanapján Kaácsonykor lehet összeülni koccintani"
Azért bírom mikor valaki ezt jelenti a jövő családi modelljének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!