Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A csapon is az folyik, hogy a...

A csapon is az folyik, hogy a fiatalok kimennek külföldre. Miért, és hogyan kivitelezik?

Figyelt kérdés
aug. 14. 11:35
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
ennyi
aug. 14. 15:24
 22/47 anonim ***** válasza:
85%

"Jó élet ez annak aki bírja, de sokan nem vágynak ilyen vándor életre"

Mármint milyen vándor életre? Elég egyszer kimenni és kész, ugyanúgy leélheted a hátralévő életedet ugyanazon a helyen.

Illetve a család hogy jön ide? Akiket ismerek, azok vagy hozták a családot is, vagy itt alapítottak családot.

aug. 14. 15:25
 23/47 anonim ***** válasza:
85%

"Elég egyszer kimenni és kész, ugyanúgy leélheted a hátralévő életedet ugyanazon a helyen."

Nem lennék egy országban sem boldog, ahol örök életemre csak egy bevándorló kisebbség vagyok. Túlságosan szeretem a hazámat ahhoz, hogy otthagyjam. Nyilván van sok olyan aki nem így van ezzel, de ismerőseim közül is akik kimentek azoknak a 80%-a hazatért végül.

aug. 14. 15:27
 24/47 anonim ***** válasza:
80%
Lehet hazafinak lenni, de ha a hazádban agyon szivatnak, akkor jobb lelépni.
aug. 14. 15:33
 25/47 anonim ***** válasza:
86%
Cégen belül jöttem ki Svájcba, mert itt akartam élni, aztán átmentem egy másik céghez.
aug. 14. 15:44
 26/47 anonim ***** válasza:
59%

23:

Sokáig én is így gondoltam, csak azóta kiépült egy "újmagyar" réteg, akik szerint nem vagyok magyar, ha nem a moszkovitákra szavazok.

aug. 14. 16:07
 27/47 A kérdező kommentje:
Akik EU-ra váltottak, azoknak könnyebb lehetett, mert nem kell vízum, meg autón lehet vinni a cuccokat. Na de aki Ázsiába, Amerikába költözött? Mindenét hátrahagyja gondolom.
aug. 14. 16:09
 28/47 anonim ***** válasza:
88%
26: Ez hülyeség. Nem a szavazata alapján magyar valaki.
aug. 14. 16:12
 29/47 anonim ***** válasza:
88%
Azért bírom hogy szinte minden témánál, itt is nagyon gyorsan átmentünk " mi vs azok a rohadt mocskok" mentalitásba. Költözzön ki aki akar és tud. Maradjon itthon aki akar, mindenkinek szíve joga, mindkettőnek van előnye/hátránya. Aztán néhanapján Kaácsonykor lehet összeülni koccintani
aug. 14. 16:16
 30/47 anonim ***** válasza:
23%

"Aztán néhanapján Kaácsonykor lehet összeülni koccintani"

Azért bírom mikor valaki ezt jelenti a jövő családi modelljének.

aug. 14. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!