Diploma vagy szakma?
Sziasztok,
Ősztől kezdhetnék az Óbudai Egyetemen Kereskedelem és Marketing szakon, azonban elbizonytalanodtam, hogy nekem erre szükségem lenne és inkább kacsingatnék valami szakma megtanulásával inkább. 11 éve dolgozom már szállítmányozásban és valami új impulzusra van szükségem. Ti mit javasolnátok menjek és csináljam meg a diplomát vagy szakma?
Nem mindenkinek való a szakma és ugyan ez igaz a diplomára is, neked kell eldönteni hogy melyiket tudnád jobban csinálni.
Én 2005-ben szereztem egy burkoló szakmát, elhelyezkedtem benne és közel 15 évig csináltam, de bekellett fejeznem mert a testem már nem bírta tovább.
Fizikailag megterhelő, de igaz ez minden építőipari szakmára.
A diploma ennek az ellen tétje.
Neked kell tudnod hogy melyik menne jobban. Tanácsot tudunk adni, de a döntés a te kezedben van, hogy melyiket választod.
Sok sikert!
Attól függ, szellemi munkát akarsz vagy fizikait.
Ha szállítmányozásban dolgozol évek óta, gondolom logisztikusként, akkor inkább jó a diploma.Ha csak diploma kell, akkor rakd le ezt.
Viszont, én javasolnám inkább a logisztikai mérnököt.Szopatósabb lerakni, de sokat is ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!