Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jogos a hatalmas penzjutalom...

Jogos a hatalmas penzjutalom az olimpiai sportoloknak majd az ermeseknek az eletjaradek pluszban?

Figyelt kérdés

5. Helyezet (szoval nem ermes) 15M Ft penzjutalmat kap az aranyermes m3g 50M Ft es 35 eveskoratol ermenkent 350k ft-ot elete vegeig. Meg az edzője is kap.

Ez hogy lehet. Hogy lehet hogy ez nem zavarja senki szemet. Ezek az emberek főállású sportolok fizetesert sportolnak. Leguen valami penz jutalom eremert vagy akar nyugdijpotlas mikor elerik a korhatart de 35 eveskortol!

aug. 10. 22:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%

Kit érdekel, hogy erre teszik fel az életüket, én nem kértem őket erre úgyhogy nem fair hogy nekem kell fizetnem az “önfeláldozásukat”

Éljenek meg a piacról, hajtsanak fel céges szponzori szerződéseket - de ne állami pénzen tartsuk már el őket…

aug. 11. 11:29
 12/22 anonim ***** válasza:
45%
#11: Ahogy én sem kérlek meg, hogy szaporodj, de azért a családid meg a csokot szereted. Ahogy kocsival járok, de azétr csak fizeti az állam a buszsofőröket és még lehetne sorolni.
aug. 11. 11:32
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Így van, az lenne a legjobb, hogyha az állam megmaradna a saját feladatánál (erőszakos rendfenntartás, katasztrófaelhárítás) és így negyedennyi adót elég lenne fizetni. Minden más: sport, egészségügy, oktatás stb pedig a piacé. A sok gci politikus is mehetne a híd alá, mert a versenyszférában kereken 0 értéket képviselnek.
aug. 11. 12:32
 14/22 anonim ***** válasza:
66%
Jogos, mert kb. az életüket teszik tönkre a sportért. Még évekkel az edzés befejezése után is brutális fájdalmaik vannak. Tönkremegy az egészségük a sikerért, ami az egész életükre kihat. Ezek után én egy fillért nem sajnálok tőlük.
aug. 11. 16:11
 15/22 anonim ***** válasza:
20%
14 Ez igaz az alkoholistákra is, azt is tekinthetjük extrém sportnak, aztán mégse jár érte semmilyen jutalom.
aug. 11. 16:26
 16/22 anonim ***** válasza:
31%

De ki nem szrja le, hogy tönkreteszik magukat érte? Én kértem rá? Nem. Miattam csinálja? Nem. Hasznos nekem hogy csinálja? Nem. Akkor hadd ne én fizessem már azáltal hogy az adómat ez viszi el... Inkább választanám hogy kevesebb adót fizetek, mint hogy itt egyesek tönkretegyék az életüket a pénzemért 😅

Ha te nem sajnálod akkor még mindig adományozhatsz nekik, az egyéni döntésed, jogod van hozzá.

aug. 11. 16:50
 17/22 anonim ***** válasza:
79%

#16 Az országnak adozól, ők pedig az ország nevéért és bevételéért is dolgoznak.

Nem szeretnék politizálni, de szerintem ha innen közelítjük meg, szerintem ők sokkal inkább megérdemlik mint pl a politikusok, akik ennek sokkal többszörösét kapják

aug. 11. 18:08
 18/22 anonim ***** válasza:
13%
17 Egy fölösleges kiadás nem legitimizál egy másik fölösleges kiadást. Fizesse az akinek növeli a bevételét....
aug. 11. 18:15
 19/22 anonim ***** válasza:
82%

#18 Téged megfizetnek a munkahelyeden, ez is lényegében ugyanolyan. Van egy feladat, amit megcsinálsz, ugy van kialakítva a rendszer, h te ezert pénzt kapsz.

A sportolók az országuknak dolgoznak (az olimpián vagy más országot képviselő versenyeken), így az ország fizet nekik érte, hisz az olyankor a munkadójuk.

És egyébként is adózól, hidd el, h nem az ő fizetésük miatt kell ennyit. Ha pedig úgyis fizetned kell, szerintem pont tőlük nem kéne sajnálni a pénzt.

aug. 11. 18:19
 20/22 anonim ***** válasza:
27%
Az állam sok felesleges kiadása közül ők az egyik, mindegyik fölösleges kiadástól egyformán sajnálom a pénzt, mindegyiket lenulláznám. Most épp az olimpikonokra vonatkozott a kérdés, róluk van szó, ezért itt most róluk állapítjuk meg hogy felesleges pénznyelők.
aug. 11. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!