Táppénz esetén a munkáltató levonhat a szép kártya pénzből is?
Figyelt kérdés
Tudjuk hogy a fizetés kevesebb lesz nyílván de hallottam olyat hogy a szép kártyára érkezett pénzből nem vonhatna le. Igaz ez?aug. 4. 23:00
2/11 anonim válasza:
De utalhatnak kevesebbet vagy akár semennyit is. Ezt a munkáltatóval kötött szerződés tartalmazza.
3/11 anonim válasza:
Nálunk 30 nap táppénz után nincs cafeteria, apám feleségének a munkahelyén ha csak egy napot is táppénzen vagy, már nem jár.
4/11 anonim válasza:
A szép kártya egy béren kívüli juttatás. Ha csak nem szerepel a munkaszerződésedben számszerűen akkor a munkaadó döntése akármilyen belső szabályzat alapján, hogy mikor adja és mikor nem.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem más munkahely miért mondja azt hogy ez egy megélhetési segítség vagy mi amit nem a munkáltató ad hanem az állam és hogy nem nyúlhatna hozzá. Furcsa.
aug. 5. 09:11
7/11 anonim válasza:
A SZÉP kártya csak egy lehetőség. Nem kötelező adni és bármikor csökkentheti vagy megvonhatja a munkáltató.
8/11 anonim válasza:
Ilyet biztos nem mond senki, mivel nem igaz, nem az állam adja. Ez egy adható juttatás.
9/11 anonim válasza:
Jól jegyezd meg, az állam soha semmit nem ad, max elvesz.
A szép kártya egy kedvező adózású (tehát még csak nem is adómentes) béren kívüli juttatás amit a munkahelyed ad...
10/11 A kérdező kommentje:
Hm értem és köszönöm
aug. 5. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!