Az önéletrajzotokba bele írnátok olyan munkahelyet, ahol csak 3 hetet dolgoztatok?
Figyelt kérdés
Próbaidőn vagyok jelenleg az új munkahelyemen, de kaptam egy másik állásajánlatot, amit kedvezőbbnek találtam, ezért felmondok a mostani munkahelyemen.júl. 21. 16:36
11/21 anonim válasza:
#10: Te tényleg nem tudsz értő olvasni? Komolyan kérdezem, mert akkor nem erőlködök tovább. Olvasd újra, hátha megérted. Nem összesen az első, hanem a jelenlegi helyzetből számolunk.
12/21 A kérdező kommentje:
Mindenki azzal járna a legjobban, ha egyáltalán nem erőlködnél, nehogy bajod essen.
júl. 21. 18:31
13/21 Gál Gábor 2024 válasza:
Ha a 3 hét releváns és még kevés a tapasztalat, akkor beletenném
Én 20+ éve dolgozom, a szakmám "irodista", nyilván már nem írom bele, hogy diákként két hétig egy színházban építettem díszleteket, csak a hosszabb munkáimat jelzem. De ha színházba jelentkeznék akármilyen pozícióba, akkor beletenném, mert releváns.
15/21 anonim válasza:
3 hét abszolút nem releváns, én biztosan nem tenném bele, csak felesleges kérdéseket hozna fel.
16/21 anonim válasza:
Azért meredek, mert "készpénznek" veszel egy állásajánlatot!
Miközben még az első fizetésedet sem kaptad meg 😂
Igérni bármit lehet hirdetésekben!
17/21 A kérdező kommentje:
Mivel hetente fizetnek, ezért kaptam már fizetést.
júl. 22. 07:25
18/21 anonim válasza:
Akkor minden (is) rendben van! Hát nem? 😂🤞🏻
Fú gyerek... Nagyon az elején vagy még!
19/21 A kérdező kommentje:
Régen elmúltam már gyerek.
júl. 22. 10:02
20/21 anonim válasza:
Nem tűnik úgy mintha lenne munkatapasztalatod.
Vagy eddig mit dolgoztál, hány évet?
Vagy csak nem vetted észre mekkorát fordult a világ munkaerőpiac, etika, trükközés, munka törvénye stb az elmúlt 10 évben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!