Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az a munkalehetőség mindenk...

Mi az a munkalehetőség mindenkinek?

Figyelt kérdés

2024. júl. 13. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Hólapátolás.
2024. júl. 13. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Mi az értelmes kérdés?
2024. júl. 13. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Mi az a mi?
2024. júl. 13. 17:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Láttam hogy hirdetnek különféle munkákat. Ez egy közvetítő cég vagy mi ez pontosan? Megbízható?
2024. júl. 13. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Konkrét hirdetés nélkül mi sem tudjuk
2024. júl. 13. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Persze, neked úgyis mindegy
2024. júl. 13. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Szerintem erre gondolsz, igen közvetítők.

Engem egy végtelenül kedves nő hívott fel, hogy ugyan már, hogy képzelem, hogy az önéletrajzomba beírt irodai tapasztalattal megfelelően tudnék adminisztrálni egy cégnek, ahová jelentkeztem ugye. Konkrét el se olvasta az önéletrajzom, úgyhogy miután mindent megkérdezett ami amúgy szerepelt rajta, annyiban maradtunk, hogy gúnyosan mondta: - Elküldöm akkor a cégnek, majd eldöntik.

Azóta se hívott senki, gondolom, a pórias tudásom nem felelt meg nekik. Ami rendben is van, csak akkor minek hívott fel? 😂

2024. júl. 13. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!