Aki a Lidl-nél van, a jelentkezés után mennyi időbe került, hogy bekerült a céghez, ha egyáltalán behívták interjúra?
Egyáltalán mi kell ahhoz, hogy felvegyék az embert, vagy legalábbis behívják egy személyes interjúra?
Több éves releváns kereskedelmi tapasztalattal, aktív nyelvtudással, érettségivel rendelkezem (bár tudom, manapság ez kb. semmit sem számít), pontosan és lelkiismeretesen dolgozom, viszonylag fiatalnak számítok, mégsem jutok el náluk az interjúig sem.
Nem adok meg magas bérigényt, és minden opciót, műszakot, stb. bepipálok, hogy tudom vállalni.
De semmi. Vajon túlképzett vagyok Őkelmüknek vagy éppenséggel alulképzett? :D
#6-nak már visszajeleztek, hogy köszönik a jelentkezésem, meg bla bla bla, de most nem rám esett a választásuk. nincs tapasztalatom csak végzettségem.
szerintem tagadj le néhány nem ide illő végzettséget, és ne adj meg túl sok eddigi munkahelyet, mert azt sehol sem szeretik.
Nekem csak egy munkahelyem volt eddig (konkurens cég), az is releváns (konkurens cég).
Mindegy, én közben már elengedtem. Relatíve jó fizu ide vagy oda, nehezen hiszem, hogy próbaidőn túl is csinálni tudnám, talán még addig sem. Gondolom üzletfüggő, de amennyire olvastam gyakori náluk a túlóra, meg a többi üzletlánchoz képest is korábban kezdenek reggel, vagy épp tovább maradnak bent éjszakába nyúlóan.
Munkahelyen én a munkával foglalkozom, lelkiismeretes és precíz vagyok, de a szabadidő számomra szent és sérthetetlen. Egyedül akkor lennék hajlandó túlórázni, ha a munkám egyben a hobbim is lenne.
Kedves Kérdező
Ugyanigy júliusba jelentkeztem én is a céghez.2 hét után visszadobtak h nem kellek.Majd beadtam ujra egy másik pozira.Kb egy hét után hivtak, de nem vettem fel majd visszahivtam másnap,mondta a srác h hív majd.Eltelt kb 2 hét amire hivtak , tegnap voltam személyes találkozón,jövőhéten megyek látogatói napra.Közben felvettek a pennybe is..Ha tényleg odaakarsz menni add be újra a pályázatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!