Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közgázos területen milyen...

Közgázos területen milyen szakmai skilleket tanuljak?

Figyelt kérdés
Jelenleg van munkám (adó), viszont az lenne a célom, hogy tanuljak magamtól olyan dolgokat, amelyek hasznosak lennének karrier szempontból, úgy is, hogy jelenleg nem azokat használom. SAP, MySQL, még mi lenne olyan amit érdemes kitanulnom így magamtól?
2024. júl. 12. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Megnezed az allashirdeteseket azon a teruleten, amerre fejlodni akarsz es latod, hogy mit kernek a cegek.
2024. júl. 12. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
1es jol mondja, azt kell tanulni amit keresnek
2024. júl. 12. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Oracle sql, powerBI, python…de ha ebből 2 kínai :) akkor még a jelenlegi helyeden is ütősebb lehet egy VBA.
2024. júl. 12. 16:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi srácok. Gondolom nyilván nem ideális így hogy nyilvánvaló lesz nekik hogy ezeket nem használtam a munkám közben, de gondolom azért még így is lesz haszna, ha tényleg értem hogy működnek ezek.
2024. júl. 12. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:

"Gondolom nyilván nem ideális így hogy nyilvánvaló lesz nekik hogy ezeket nem használtam a munkám közben, de gondolom azért még így is lesz haszna, ha tényleg értem hogy működnek ezek."

Ha stabil és magabiztos tudást sajátítasz el, valamint begyakorlod saját pet-projektek révén egy-egy framework / programozási nyelv használatát akkor az égvilágon nem fogják tudni megmondani, hogy te azt a tudást nem az aktuális munkahelyeden szerezted.

2024. júl. 14. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:

3. vagyok, nő egyébként, bankban dolgozom, közgazdász alapvégzettséggel és évek óta MINDEN NAP használom a powerBi és az sql tudásomat, kb egy éve pythont is: elemzési terület, de jellemzően az adatbányászok, data scientisek, business analystek, kontrollerek, jelentésszolgáltatási területen dolgozók, stratágiai elemzők is ugyanígy… szóval ennyit erről (és búven lenne még mit tanulnom és előrelépési lehetőség is ezer, ott a cloudera, azure, big data stb…és nem, nem fejlesztő meg IT-s vagyok… ilyen a világ…ma már nem tudsz ezek nélkül (talán csak valami klasszikusabb számviteli területen vagy mikrovállalkozásnál vagy kormányzati szektorban elhelyezkedni efféle skillek és folyamatos tanulás, fejlődés nélkül… mondom ezt 45+ évesként…I

Ha meg nagyon számvitel, akkor az ifrs/usgaap is eléggé alap, amennyiben bankszektorban vagy multinál képzeled el a jövőd.

2024. júl. 14. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!