Területet szeretnék váltani, de azt tapasztalom, hogy csak a korábbi tapasztalatom szerinti szellemi pozíciókra keresnek meg. Milyen tanácsaitok vannak?
Beszerzésen dolgoztam 8 évet, most 33 vagyok. A legelső tapasztalatomat régebben (1 év) abban a munkakörben töltöttem, amelyet most is szeretnék. Mégsem hívnak fel olyan pozíciókra, csak beszerzésre.
Nagyon nagy szükségem van a munkára, mert elfogyott a pénzem. Nyáron nehezebb állást találni?
Egyszerűbb irodai munkakörökre meg nem hívnak, gondolom azért, mert túlképzettnek gondolnak. Attól tartanak a munkáltatók, hogy dobbantanék egyből, amint találtam egy hozzám passzoló szellemit?
Nyáron nehezebb állást találni? - Nehezebb.
Attól tartanak a munkáltatók, hogy dobbantanék egyből, amint találtam egy hozzám passzoló szellemit? - Attól, és jó okkal.
Beszerzésen dolgoztam 8 évet, most 33 vagyok. A legelső tapasztalatomat régebben (1 év) abban a munkakörben töltöttem, amelyet most is szeretnék. - Junior poziba túlkoros vagy, mediornak pedig tapasztalatlan. Valahogy az elmúlt 8 év logisztikában szerzett tapasztalatból azt kellene kidomborítani az életrajzodban és esetleges interjún, amit használni tudsz a vágyott a pozícióban. Pl. ha projektmenedzser akarsz lenni, akkor x db ember munkájának összehangolása, elakadások kezelése, folyamatos kommunikáció a különböző érintettekkel magyar és angol nyelven, stb. Ha nagyon távoli a kettő, pl. logisztikus voltál 8 évig és visszamennél kőművesnek, ott nehéz lesz meghúzni ezt az ívet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!