Pénztáros diákmunka nagyon lefáraszt szellemileg, idegileg? Megéri elvállani? Tapasztalatok?
4 óra betanulás mire elég? Nagyon félek, hogy utána ügyetlen leszek, ha segítséget kérek, fognak e segíteni szivesen, vagy csak muszájból.. mire kell nagyon figyelni, mi az amit nem mondanak el, de mégis fontos, bármilyen információ hasznos lenne.
Köszönöm
Le fog fárasztani de leginkább a sok idióta vásárló.
Én is dolgoztam kereskedelemben de akkor sem mennék vissza ha géppisztollyal állnának a hátam mögé!
Az sem mindegy, hogy mekkora a forgalom, milyenek a főnökök, vannak helyek, ahol pont annyi lehet a kasszában, amennyit bevittél sem több sem kevesebb.
A kevesebbet még értem mert az hiány nekik de hallottam olyat is, hogy több sem lehet de hát egy csomó ember nem kéri vissza az aprót.
Segíteni meg biztos fognak a pénztárosok gyakran ott ülnek egymás mellett és folyton kérdezgetik a másikat ilyen gyakran van nálunk a Spar-ban is meg a Penny-ben is.
Én azt mondom mindenképp kérdezd meg a főnököt, mik az elvárások és, mi a rend náluk, mennyi segítséget kapsz.
ha jártál már a tesco önkiszolgálóban, na pont olyan csak másoknak csinálod
de amúgy vannak jobb diákmelók is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!