A szakmádban dolgozol?
Figyelt kérdés
- Ha igen, akkor mi az?
- Ha nem, akkor miért nem és miben dolgozol?
15 éve vagyok fuvarszervező és az az igazság már nagyon unom, szívesen tanulnék mást, dolgoznék más területen, de ötletem sincs mi legyen az.
júl. 10. 19:36
1/9 anonim válasza:
Nem. Újságíró voltam, de annyira alulfizetettek a földi halandóknak is elérhető pozíciók, hogy inkább váltottam marketingre, amiből meg is lehet élni.
2/9 anonim válasza:
Nem. Fizikat tanultam, tesztmernok lettem. Sokkal de sokkal jobban fizet
3/9 anonim válasza:
Nem, mert masszőrként az időmet adtam el, az idő meg véges, így a max keresetem is véges vele együtt. Programozóként a tudásomat adom el. Ha írok egy programot az egyidőben 1000 embert is ki tud szolgálni, ezáltal több a bevétel és független az én időmtől, plusz semmi nem akadályozza, hogy több ilyen programom legyen.
4/9 anonim válasza:
Igen, autószerelő vagyok, de nem hiszem, hogy életem végéig ezt fogom csinálni
6/9 anonim válasza:
Ahogy vesszük, turizmus-vendéglátás szakon végeztem, de könyvelőként dolgozok. Végülis gazdasági végzettség, de nagyon minimális számvitelt tanultam.
7/9 anonim válasza:
Pap vagyok, de mesterséges intelligencia fejlesztőként dolgozom.
8/9 anonim válasza:
Szakács vagyok 35 éve igaz nem otthon de szakmában.
9/9 anonim válasza:
Kozgazdasz vagyok es IT projektmenedzserkent dolgozom, ha ez feligmeddig vegulis kapcsolodik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!