Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy pályakezdő...

Mennyit keres egy pályakezdő optometrista?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy merre, itt belföldön érdekel első sorban.

Tervezek szakmát váltani, látszerészetet korábban elvégeztem, de az optometrista szakirány is érdekel, bevállalok rá pár évet ha érdemes belefogni.

amiben vagyok szakmában most nagyon alulfizetett mindenütt. Ebből ki akarok lépni.

Aki optikában járatos legyen szíves írni erről pár infót ha tud, köszönöm.

2024. júl. 3. 12:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Tessék,

[link]

Optometrista

3 db találat.

Szerintem felejtsd el, ha nem akarsz szakmákat gyűjtögetni.

dec. 23. 20:25
 22/35 A kérdező kommentje:
Ezt milyen tapasztalatból írod kedves utolsó? :)
dec. 23. 21:02
 23/35 anonim ***** válasza:

Onnan, hogy 3 találatot adott ki, amikor állásra kerestem, és ebből konkrétan csak 1 volt optomerista.

Kb utall a keresletre, te másként látod?

dec. 23. 21:08
 24/35 A kérdező kommentje:
Értem.... köszönöm a választ.
dec. 23. 21:11
 25/35 anonim ***** válasza:

Ezzel lehetetlen lesz elhelyezkedni.

De olvasd el újra a #20 válaszom.

"

Hagyd ezt az optomerista dolgot, mert arra sincs kereslet.

"

Mi a másik 4 szakmád a fogtechnikuson kívül?

Az az érzésem, hogy a korábbiakba is nagyon beválasztottál.

Ha nincs több 100 álláshirdetés a megfelelő fizetéssel a területen, illetve nem hiányszakma, akkor nem javaslom a képzést sem!"

dec. 23. 21:14
 26/35 A kérdező kommentje:
Biztos. köszi.
dec. 23. 21:17
 27/35 anonim ***** válasza:

Menthetetlen vagy kedves kérdező, próbálnak segíteni erre flegma vagy és nem fogadsz meg semmit. Minek is teszel fel kérdést?

Ennyi idősen, gondolom 30-40 körül vagy, már karriert kéne építened, nem ilyen idióta szakokon gondolkodni.

Nincs rá kereslet Magyarországon értsd már meg, teljesen felesleges pár évet tanulnod azért, hogy utána megint ott állj, hogy jaj mit kéne tanulni, mert annyi idő alatt már kitanulhattál volna valami normálisat is.

dec. 23. 21:26
 28/35 A kérdező kommentje:
Igen? Mert mit dolgozol nagyokos?
dec. 23. 21:44
 29/35 A kérdező kommentje:
Na mi van? hol vagy főnök? :D
dec. 23. 22:03
 30/35 anonim ***** válasza:

Minőségirányítási vezető voltam 10 éven keresztül, majd 2 évig gyárigazgató. Utána elmentem marketinget tanulni levelezőn és elkezdtem a vállalkozásaim csinálni. Mint gyárigazgató kerestem annyit mint egy átlag ember két év alatt jutalékokkal együtt. Bármikor vissza mehetek és az elmúlt 5 éve mióta nem dolgozok mint alkalmazott közel 30 helyre kaptam állást.

Ne másban keresd a fogást, hanem csináld utánuk.

dec. 24. 01:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!