Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sokan vannak akik inkább...

Sokan vannak akik inkább keresnek rosszabbul, de nem mennek el három műszakba dolgozni, ami jobban fizet?

Figyelt kérdés
Bár normális helyeken ez magától értetődő lenne, de itt külön leírom, a kérdés nem a digitális nomád full remote rugalmas munkaidőbe dolgozó data scientist-ekről szól, hanem azokról, akiknek ez a két opció van.
jún. 27. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Minek mennék el 3 műszakba dolgozni, ha ígyis annyit keresek hogy nem tudom mire költeni? Ha elérsz egy adott összeget amiből kényelmesen meg tudsz élni (nálam ez az értékhatár havi 1,2 millió forint volt) utána nem a fizetés lesz az elsődleges motivációs tényező a munkavállalás terén.
jún. 27. 17:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Kérem a súlyosan értelmi korlátozottak, akik nem tudják elolvasni és értelmezni a kérdés leírását, kíméljék a kérdést.
jún. 27. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
30%

Javaslom hogy tanulj meg értelmesen fogalmazni ugyanis a válaszom teljes mértékben kielégíti a kérdésedet. De mivel nem vagy képes feldolgozni a szavaimat amiben implicit módon szerepel a válasz ezért kifejtem.

Teljes remote dolgozom Senior Cloud SRE DevOps Engineerként contractorként külföldi cégnek, amiért kapok havi 2,6 milliót. Lenne lehetőségem a hagyományos 8 órás munkarendről áttérni több müszakba vagy ügyeletet vállalni extra fizetésért ugyanis 24/7 on-call van az SLA miatt, de én ezt nem teszem, annak ellenére sem, hogy 1x vállaltam januárban a létszámhiány és a szabadságok miatt, ekkor 1 hónap alatt kerestem 4,2 milliót. Azonban nekem a kényelem többet számít így a kérdésre válaszolva

én inkább keresek rosszabbul, mintsem három műszakban dolgozzak, túlórázzak vagy ügyeljek.

jún. 27. 18:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Retardált.
jún. 27. 18:05
 5/8 IgaziÚriember ***** válasza:
23%
csak a tanulatlan prolik dolgoznak 3 műszakban akik örülnek annak hogy 600 ezret keresnek mert nekik az nagy pénz amit egy hozzám hasonló PhD végzettségű úriember 4 nap alatt megkeres home officeból
jún. 27. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
azért mert a 3 műszak káros ez emberi szervezet számára, a folyamatos éjszakázás szintén. Inkább keresek 250e-et és csak kaját veszek belőle, minthogy az éjszakámat adjam 50e-ért több fizetésért.
jún. 27. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
* dolgozzon 3 műszakban az, aki kitalálta.
jún. 27. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Több szempontból nem megyek műszakba dolgozni, hiába keresnék vele jobban:

• Hosszú távon egészségileg káros

• Nem bírok éjszaka nem aludni

• Kizárólag nappalos műszak megfelelő, mivel van kiskorú gyerekem, viszem óvodába, iskolába, nem hagyom egyedül otthon egyik napszakban sem.

• Annyival nem keresnék többet, mint amennyivel így élhetőbb számomra a világ.

• Annyira a pénz sem érdekel, hogy kinyírjam magam miatta.

jún. 30. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!