Sokan vannak akik inkább keresnek rosszabbul, de nem mennek el három műszakba dolgozni, ami jobban fizet?
Javaslom hogy tanulj meg értelmesen fogalmazni ugyanis a válaszom teljes mértékben kielégíti a kérdésedet. De mivel nem vagy képes feldolgozni a szavaimat amiben implicit módon szerepel a válasz ezért kifejtem.
Teljes remote dolgozom Senior Cloud SRE DevOps Engineerként contractorként külföldi cégnek, amiért kapok havi 2,6 milliót. Lenne lehetőségem a hagyományos 8 órás munkarendről áttérni több müszakba vagy ügyeletet vállalni extra fizetésért ugyanis 24/7 on-call van az SLA miatt, de én ezt nem teszem, annak ellenére sem, hogy 1x vállaltam januárban a létszámhiány és a szabadságok miatt, ekkor 1 hónap alatt kerestem 4,2 milliót. Azonban nekem a kényelem többet számít így a kérdésre válaszolva
én inkább keresek rosszabbul, mintsem három műszakban dolgozzak, túlórázzak vagy ügyeljek.
Több szempontból nem megyek műszakba dolgozni, hiába keresnék vele jobban:
• Hosszú távon egészségileg káros
• Nem bírok éjszaka nem aludni
• Kizárólag nappalos műszak megfelelő, mivel van kiskorú gyerekem, viszem óvodába, iskolába, nem hagyom egyedül otthon egyik napszakban sem.
• Annyival nem keresnék többet, mint amennyivel így élhetőbb számomra a világ.
• Annyira a pénz sem érdekel, hogy kinyírjam magam miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!