Banki karrierút?
Szakmám van és bankban szeretnék elhelyezkedni. Ügyintéző leszek egy bankfiókban. Az érdekelne, hogy milyen lehetőségem lesz fentebb lépni. Nem szeretnék mindig a bankfiókban dolgozni, egy idő után szeretnék a budapesti központi irodaházba kerülni. Mit kell ehhez tennem vagy elérnem, illetve erre mennyi idő után van lehetőség?
Gondolom diploma szükséges hozzá, ezért arra gondoltam a bankfióki munka alatt elvégzem estin az egyetemet és esetleg a gyakornoki munkám már Budapesten végezném. Lehetséges szerintetek? Vagy milyen banki karrierútra van esély?
Van ilyenre lehetősèg, termèkmenedzsmenttel foglalkozom pont banknál, ès a körülöttem ülő 6 emberből 3 lakossági referenskènt kezdte (nem feltètlenül nálunk.)
A fiókokban inkább addig csinálni nehèz amìg erre lesz lehetősèged, ha az ottani ranglètrán tudsz mozogni --> lakosságból prèmium vagy vállalati vonal, az azèrt könnyebbè teszi a dolgot.
Ès közben ha már van pár èv tapasztalatod pályázgatni, jó kapcsolatot ápolni a támogató területekkel, ès biztos, hogy lesznek lehetősègeid.
#12: Én is ezt írtam, hogy szerintem van rá esély, és 0%-ra lepontoztak, pedig dolgoztam korábban bankban és láttam ilyet, hogy valaki feljebb tudott lépni a ranglétrán 🙂. Mondjuk az az eset a bank budapesti központjában volt, de szerintem akkor sem lehetetlen, ha valaki nem ott kezd el dolgozni.
(Off topic: köszi, Kérdező, én is most képzem magam ilyen területen, hogy vissza tudjak majd kerülni bankba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!