Banki karrierút?

Figyelt kérdés

Szakmám van és bankban szeretnék elhelyezkedni. Ügyintéző leszek egy bankfiókban. Az érdekelne, hogy milyen lehetőségem lesz fentebb lépni. Nem szeretnék mindig a bankfiókban dolgozni, egy idő után szeretnék a budapesti központi irodaházba kerülni. Mit kell ehhez tennem vagy elérnem, illetve erre mennyi idő után van lehetőség?

Gondolom diploma szükséges hozzá, ezért arra gondoltam a bankfióki munka alatt elvégzem estin az egyetemet és esetleg a gyakornoki munkám már Budapesten végezném. Lehetséges szerintetek? Vagy milyen banki karrierútra van esély?

jún. 17. 19:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%
Erre kicsi az esély.
jún. 17. 20:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Miért?
jún. 17. 20:35
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem simán lehetséges. Milyen végzettséged van, amivel felvettek banki ügyintézőnek? Csak azért érdekel, mert engem eddig diplomával (nem szakirányú) nem vettek fel ilyen munkakörbe. Levelezőn tudsz amúgy munka mellett egyetemre járni. Én a helyedben pénzügy-számvitelre mennék, azzal nem nagyon foghatsz mellé.
jún. 17. 20:43
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
A csúcson kevés a hely...
jún. 17. 20:43
 5/13 A kérdező kommentje:

Igen én is pénzügy számvitel alapszakra tervezek menni.

Jelenleg pénzügyi számviteli ügyintéző szakmám van. Kb egy hete végeztem ezzel a sulival, úgyhogy szinte egyből felvettek dolgozni.

Nem is a csúcsra gondoltam, csak a központban dolgozni, de nem vezetői vagy felsővezetői munkát céloznék meg egyből.

jún. 17. 20:48
 6/13 anonim ***** válasza:
10%
egész életedben évente 20-30 nap szabit akarsz?
jún. 17. 20:48
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
Nem sok. Elvétve kerül be fiókos a központba. Elebben gyorsan cserélődnek.
jún. 17. 20:55
 8/13 A kérdező kommentje:
A legtöbb helyen úgy gondolom így van. De szívesen fogadok ajánlást, ahol ez nem így van.
jún. 17. 20:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Miért cserélődnek gyorsan?
jún. 17. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
22%
Az ilyen helyzetekben elsősorban nem az számít, hogy milyen végzettséged van, hanem az hogy kit ismersz onnan, s ki ismer téged onnan. Szóval a kapcsolatok a legfontosabbak.
jún. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!