Eltévedtem a karrierutamon. Ti hogyan találtátok meg?
Elvegeztem egy mérnökképzést, ami után a munkahelyeim nemcsak pocsékok voltak, de még csak nem is fizettek meg rendesen. Teljesen kiábrándultam pár év után. Most olyan munkám van, amihez nem kell szakképesítés, viszont alig élek meg belőle (ugyanannyit keresek, mint mérnökként). Képzésen gondolkodom, de nem tudom, hogy mi lehet jó döntés?
- Elvégezzem azt, amelyiket szeretem csinálni, de szintén nem fizet a legjobban?
-Keressek olyat, ami jól fizet, jók a munkakörülmények, de nem annyira szeretem csinálni?
Milyen módszerekkel tudom eldönteni, hogy mi legyen? Úgy érzem, hogy semerre sem halad az életem. Az nem opció, hogy visszamegyek mérnöknek, egy életre elegem lett abból a közegből.
5. A végzettségem nem releváns, a komplett mérnöki területre nem szeretnék visszamenni. Inkább teljesen új irányt keresnék, mert elegem van az egy helyben toporgásból.. :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
7.
5. vagyok
Oh, világos.
Én sok karriernapot látogattam, szinte az összes egyetem szervez ilyet. Ott megjelennek a vállalatok és ismertetik egyes pozíciójukat, hogy miből áll egy nap, mik a feladatok stb..szerintem sokat segítene neked.
Ha megengeded, javasolnám a gazdasági szektort. Ha szereted az informatikát, akkor gazdaságinformatikus képzést ajánlanám. Nagyon kelendőek, profi a körülmény és a fizetés is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!