Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy fejtsem ki állásinterjún...

Hogy fejtsem ki állásinterjún hogy nem szeretnék olyan helyen dolgozni ahol rabszolgaként tartják a dolgozókat?

Figyelt kérdés

Volt olyan hely ahol egész munkaidő alatt nem lehetett megállni, csak enni kb 15 perc alatt, illetve folyamatosan dolgozni kellett megállás nélkül. Ráadásul a betanítás erősen hiányos volt, és nem fizették ki a túlórát sem. Nem sokáig voltam ott.

Tudom, hogy vannak olyan munkáltatók akik emberszámba veszik a munkaerőt és igyekeznek úgy bánni velük hogy minél hoszabb ideig ott is maradjanak. Azonban amíg bele nem látok, vagy interjún ezt nem hallom személyesen, addig nyilván nem tudhatom.

Hogyan jelezzem előre a leendő munkaadóm felé, hogy dolgozom, tanulok, odateszem magam, de a kizsákmányoló munkamódból nem kérek. Inkább a win-win szituációnak vagyok a híve, ahol azt érezni, számítanak rám, és én is hajlandó vagyok megtenni a tőlem telhetőt.

jún. 17. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Mondjuk a túlóra résszel egyet értek, ingyen túlóra nincs. Plusz 50 %os oraberert igen.
jún. 17. 17:14
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
A munka torvenykonyve meghatarozza,hogy orsnkent tiz perc pihdnoidot kell adni. Nem tudom,h csak fizikai munkara ervenyes-e.
jún. 17. 17:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. tudatosítani szoktam bennük, hogy minden munkáltatónak értenie kell, hogy az én életemmel én rendelkezek, s komolyan meg kell küzdeniük azért, ha azt szeretnék, hogy az életidőmből kapjanak néhány morzsát.
jún. 17. 20:58
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
12# . Az a képernyő előtti munkára vonatkozik.
jún. 17. 21:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nem rabszolgamunka, ha munkaidőben dolgozni kell...
jún. 18. 08:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért minderre már a hirdetés szövegéből is lehet következtetni.
jún. 18. 09:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Korábbi munkahelyemnél a HR-esnek fogalma sem volt hogy mi zajlik a gyárban. Az egyik részleg aránylag laza, a másikon úgy dolgoztak mint a gép, és így is szinte minden szombaton bent voltak. Illetve az se volt mindegy hogy ki volt éppen a részlegvezető. Szóval nem biztos hogy az interjún ez kiderül, max annyi hogy fizetik-e a túlórákat.
jún. 18. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!