Tudnátok 28 ezer lépést menni egy munkahelyen?Raktáros munka
Figyelt kérdés
jún. 16. 14:52
1/12 anonim válasza:
Nem, nem normális munkahely. voltam ilyen helyen, gyorsan le is léptem.
2/12 anonim válasza:
Az nagyjából 22-24 km-nek felel meg.
Nem lehet sokáig bírni.
3/12 anonim válasza:
Napi 8 órában, átlagban az majdnem 1 lépés másodpercenként. Nagyon sok, nem tudnék, és nem is akarnék. Dolgoztam egy ideig rakrárban áru összeállítóként, ott is rengeteget kellett járkálni, (nap végére mindig megfájdult a lábam, főleg a talpam) De biztos nem volt ennyi lépés, talán még a fele sem. Otthagytam, mert nagyon hajtós, és fizikailag is nehéz volt, sokat kellett pakolni, üdítős palackokat is. Meg a pénz is kevés volt a munka nehézségéhez képest.
5/12 anonim válasza:
Én a munkahelyemen naponta, 10-13 ezer lépést szoktam megtenni. Plusz amíg hazamegyek, vagy elmegyek még párhelyre, a nap végére ez olyan, 13-17 ezer lépés szokott meglenni. 10.000 lépés átlagosan, 7-8 km-nek felel meg.
Havonta 2-4 alaklommal szoktam elmenni túrázni, ott könnyen össze jön, a 30-50 ezer lépés.
Munkahelyen a 28 ezer lépést, kicsit soknak találom. Idővel hozzá lehet szokni. Kíváncsi vagyok, hogy milyen munkahelyen kell ennyit gyalogolni.
6/12 anonim válasza:
Mávnál is van ilyen állás. Egy időben gondolkodtam, hogy elmegyek oda dolgozni, mert nyilván nagy túljelentkezés van:)
7/12 anonim válasza:
Nagyjából a felét szoktam megtenni jelenleg. Az biztos, hogy tartósan fárasztó. De lenne az a pénz, amiért megpróbálnák hozzászokni.
8/12 anonim válasza:
Én 3 éve minden munkanap kb. ennyit megyek. Raktáros munka, csak azért éri meg mert jól fizet.
A magas fizetés miatt sokan jönnek hozzánk de az emberek 99,9%-a lemorzsolódik 1-2 héten belül.
Jó cipő és nagy kalória pótlás kell.
9/12 anonim válasza:
Korábbi pincér ismerősömnél ez volt a napi norma - aztán ment túrázni... Azt hiszem Olaszországban nyomta.
10/12 anonim válasza:
Szerintem pincérként összejött ez nekem. Nem is voltak súlyproblémáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!