Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30 felett milyen introvertált...

30 felett milyen introvertált szakmák vannak, amiket kitanulva a legjobban lehet kamatoztatni német nyelvterületen?

Figyelt kérdés

Nagyon elegem van a magyar mentalitásból ezért naponta azon agyalok mennyire lenne életmentő külföldön dolgozni. Informatikai területen diplomáztam, de nem sikerült normális karriert befutni a szakterületen, mert nem hozzám való és nyelvtudásom se a legjobb.

Mégis bíznék abban, hogy 30 felett van olyan szakma amit itthon (vagy akár külföldön nyelvtanulást közben támogatva) kitanulva sikerülne külföldön könnyen elhelyezkedni és olyan közegben dolgozhatnék, ahol nincs magánéletben való turkálás, pletykálás, irritáló emberek miatti stressz, hanem nyugisan/kényelmesen dolgozhatnék nyugodt közegben.

Nyilván folyamatosan próbálnám a nyelvtudásom is fejleszteni a kezdeti A2 szintről.

jún. 16. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
szoftverfejlesztö
jún. 16. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem csak te választasz rosszul, nekem eddig senki se turkált a magánéletemben, infó területen ráadásul az esély is kicsi erre ha bent se vagy egy irodában.

Külföldön sincs kolbászból a kerítés, ugyan úgy emberek dolgoznak ott is, ez nem csak "magyar mentalitás".

jún. 16. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Sofőr.
jún. 30. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!