Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes elkezdenem interjúkra...

Érdemes elkezdenem interjúkra járni, vagy nem fogok ennél többet kapni máshol sem?

Figyelt kérdés

Autóipari multinál vagyok szoftverfejlesztő havi br. 1.530.000 Ft-ért (alap+mozgóbér, de mindig ennyi). 3 év tapasztalatom van, BME-VIK-en végeztem BSc-t.

Szerintetek máshol el tudnék érni magasabb bért jelenleg, vagy maradjak a helyemen? Szeretem a munkámat, a bejárás opcionális, tehát csak anyagi szempontból gondolkoztam el.

jún. 16. 11:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
A szakmádban simán, de szerintem kicsit több kell majd, mint 3 év tapasztalat. Ha jó a hely és nincs vele bajod akkor egyszerűen figyeld a hirdetéseket és ha felugrik valami ami valamiért nagyon megtetszik (jó nevű cég, jó szakmai fejlődést adna, stb..) akkor próbálkozz. Veszteni valód nem lesz, pár óra interjú és bemondasz egy nagyobb számot, aztán vagy megadják vagy nem, de nem vagy te sem nyomás alatt.
jún. 16. 12:22
 2/23 anonim ***** válasza:
24%
Igen, az autoipar kimondottan szarul fizet IT teruleten.
jún. 16. 12:28
 3/23 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk 3 év tapasztalattal 1.5 millió szerintem kifejezetten jónak számít, az jelenleg a medior szint teteje kb.

Ugyan nem szeretem mikor összemossák az éveket a tapasztalattal de év alapján pedig inkább medior elején jársz.

Összességében érdemes nyitott szemmel járni de nem hinném hogy jobbat találnál pénzben. Inkább akkor váltanék csak ha karrierben van előrelépési lehetőség.

jún. 16. 13:23
 4/23 anonim ***** válasza:
65%
Ennél többet máshol se fogsz kapni, sőt, 3évvel ez inkább a túlfizetett kategória.
jún. 16. 13:26
 5/23 anonim ***** válasza:
11%

#3 evekkel ezelott volt 1.5 millio korul a medior szint teteje.

[link]

jún. 16. 13:27
 6/23 anonim ***** válasza:
80%
Érdemes messze elkerülni az autóipart fejlesztőként. Már Magyarországon is kimondottan sok jól fizető tech cég van jelen egy kis Scale AI-tól kezdve az Nvidia-ig, sok a lehetőség.
jún. 16. 13:33
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

#5 ,,headcounts open for medior or senior level developers"

Nem azt mondom hogy lehetetlen találni hanem azt hogy 3 év tapasztalattal csekély az esélyed rá.

jún. 16. 13:42
 8/23 A kérdező kommentje:

Viszont az Nvidia-hoz hasonló cégek valószínűleg más technológiákat használnak, mint mi az autóiparban. Mi itt C-ben fejlesztünk mikrokontroller alapú beágyazott rendszert.

Tehát feltételezem, hogy először képeznem kellene magam magasabb szintű nyelvek felé, hogy az említett cégekhez pályázhassak.

Merre lenne érdemes elindulni anyagi szempontból?

Java? Rust?

jún. 16. 14:02
 9/23 anonim ***** válasza:
80%
Megnézed a jól fizető cégek álláshirdetéseit és látod, hogy mit kérnek.
jún. 16. 14:36
 10/23 anonim ***** válasza:
76%

Nem kerül semmibe elküldeni a CV-t más cégeknek (te már biztosan elküldted, de más még olvashatja a tanácsot).

Arra készülni kell, hogy mostanában nagyon válogatósak a munkaadók, mert minden IT (és azzal rokon, pl. adatrögzítő, stb.) állásra ezrek jelentkeznek és közülük is sok olyan van, akik nagyon jók a szakmájukban. Most már nem az van, mint 2 éve, amikor lasszóval fogták az embereket és a munkavállalók béralku szempontjából is jó alkupozícióban voltak.

júl. 7. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!