Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Netto 275 ezerből meg lehet...

Netto 275 ezerből meg lehet élni albérletben?

Figyelt kérdés
Pesten szeretnék albérletbe menni. Azok tapasztalata érdekelne, akik ilyen keresettel élnek albérletben.

jún. 10. 12:46
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
83%
Nem! Nem lehet!
jún. 10. 17:00
 22/47 anonim ***** válasza:
82%
Egyértelmű nem.
jún. 10. 17:51
 23/47 anonim ***** válasza:
83%
Igen, amennyiben fotoszintetizálsz és 0 ft a havi kiadásod.
jún. 10. 20:00
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

"De most én mit tegyek akkor?"

Én mindig úgy alakítottam az életem, ami nekem volt megfelelő. Kénytelen vagy te is ezt tenned.

Én "diplomásként" dolgoztam gyárban, mert akkor az volt. 9 éve visszakerültem irodába, mert akkor az kellett, hogy hétvégém szabad legyen és csak délelőtti műszak jöhetett szóba, mert kiskorú gyerekem volt. Tudtam, hogy kevesebb lesz ez által a bérem. A gyerek már nagy, önálló, tehát vállalhatok plusz melót is.

Mégis kitől várod a megoldást? A szomszédtól? Orbánra hiába vársz, ő most állítólag háborúzik, nem ér rá veled foglalkozni. :D

jún. 11. 05:57
 25/47 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam, hogy egy másik szakot is elvégzek, a kereskedelem és marketing tűnik szimpatikusnak nekem, de azt nem értem, hogy miért nem emelik meg a bérünket úgy, mint a tanároknak? Eddig a tanárokkal egy szinten voltunk, sőt kicsit alattunk is voltak fizetésben, most meg a diplomás állások közül mi kerültünk a legaljára a dolgoknak. Ez nagyon rossz érzés, hogy ennyire vagyunk megbecsülve.

A másik viszont az, hogy csak fizetősre vennének fel a kereskedelem és marketing szakon és nem olcsó. Netto 370 ezer egy félév. A szüleim ígérték, hogy besegítenek, de akkor is sok. És nem is biztos, hogy el tudom végezni, vagy lehet, hogy mégse fog tetszeni és otthagyom, akkor meg nagy pénzkidobás lenne. A másik meg az, hogy 2022-es cikk szerint egy kezdő kereskedelem és marketinges netto 250-300 ezer körül keres. Na most én 27 éves vagyok, mire elvégzem kb. 31 leszek és ennyit közigben is megkeresek majd addigra, még többet is. Nem tudom ez mennyire igaz, de így nem tudom van-e értelme. Bár egyik ismerősöm szerint sok helyre jó a ker-marketing végzettség.

jún. 11. 08:33
 26/47 anonim ***** válasza:

Meg lehet. Érdekes én kapásból találtam 80 ezerért is albérletet, de amúgy bármilyen fizu mellett érdemes inkább 2 embernek összeköltöznie és nem egyedül bérelni. Ha mást nem is, de szobát tudsz bérelni. Az meg nettó hazugság, hogy saját lakásban se lehetne megélni ennyiből...

Én egyébként pontosan emiatt nem maradtam Bp-en, mert a fizetésekhez képest abszurdak az albérlet árak.

Inkább hazaköltöztem és hamar lett is saját lakásom.

jún. 11. 08:48
 27/47 anonim ***** válasza:
54%
Tehát akkor jól értem, a változtatsz az életeden és a vernyogás közül Te a vernyogást választod?
jún. 11. 08:51
 28/47 anonim ***** válasza:
71%
megnézném Budapesten 80 ezerért milyen albérletet adnak.:D Lehet még a küszöböt sem lépném át olyan putrit.
jún. 11. 08:54
 29/47 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom van-e értelme elvégezni a kereskedelem és marketing szakot. Olyat is hallottam, hogy lehetetlen bekerülni versenyszférába állami szférából.
jún. 11. 09:12
 30/47 anonim ***** válasza:
90%
28-as: teljesen normálisat, csak picit és jó eséllyel nem a belvárosban, hanem valamelyik külső kerületben.
jún. 11. 09:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!