Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Netto 275 ezerből meg lehet...

Netto 275 ezerből meg lehet élni albérletben?

Figyelt kérdés
Pesten szeretnék albérletbe menni. Azok tapasztalata érdekelne, akik ilyen keresettel élnek albérletben.

jún. 10. 12:46
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Linkelhetnél be, mert én ennyiért még a külső kerületekben sem láttam hirdetni.:D Sőt amire azt mondanám normális albérlet még dunántúli vidéki városokban sem nemhogy Budapesten.
jún. 11. 11:02
 32/47 anonim ***** válasza:
60%
#30: Linkeljél már pár ilyet, nem kell sok, elég egy 20-30.
jún. 11. 11:16
 33/47 anonim ***** válasza:

31: Szobáról beszél bizonyára!

Max. lakrész.

jún. 11. 11:37
 34/47 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de persze, hogy ti vagytok legalul. Az a gáz, hogy volt, hogy többet kerestél, mint egy tanár, egy büfészakos, tényleges szakértelmet nem adó diplomával.
jún. 11. 12:29
 35/47 A kérdező kommentje:
A büfészak szerintem a szabad bölcsészet mondjuk szerintem. De közigazgatásra szükség van. Anélkül nem működik az állam. Anélkül nincsenek a törvények végrehajtva. Hogy lenne már akkor felesleges?
jún. 11. 12:45
 36/47 anonim ***** válasza:

Példának okáért Óbuda elit negyedében van 2-3 emberre vagy családra 160-ezerért bejelentett albérlet - jó minőségű beszerelt konyhával. Ha család helyett a két helyiségre 3 ember megy, akkor rögtön 54-E alatt van az ár. Egyszerűen normális tulajt kell találni, aki nem ebből akar meggazdagodni. Ugyanúgy más kerületekben is van ilyen. S akkor még ott van az is, aki nem akar bejelenteni. Szintén nem fogja drágán adni. Talán nehéz megfelelőt találni személyes igényekkel, de van.

Ugyanoda lyukadunk ki, hogy az albérlet árától és a személyes igényektől függ. Nekem kicsit kevesebb a pénzem és nem telne példában forgó albérletre, az egy tény. Ha kicsit leadnék igényeimből és nem spórolnék, akkor igen. De általában inkább jobb lenne 320-E érintése.

jún. 11. 13:06
 37/47 anonim ***** válasza:
De semmi szükség hozzá diplomára
jún. 11. 14:05
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a kozigazgatassal hogy bertabla van. Marpedig az allam nem szereti a fix kiadasait beremelessel novelni, foleg akkor nem amikor mar aprilisra elertek a teljes evi hianycelt.

Aki penzt akar keresni az csak olyan vegzettseget szerezzen amivel a versenyszferaban tud elhelyezkedni.

1 2ev egyik helyen aztan dobbantani egy masikra plusz 20%ert. Aztan a harmadik negyedik alkalm utan ott leszel az átlagbér masfel-ketszeresen.

jún. 11. 15:14
 39/47 A kérdező kommentje:
Ha ehhez nem kell diploma, akkor jogásznak sem. Mert a jogászoknak is mintájuk van pl egy adásvételi szerződéshez, láttam. Igen nálunk is vannak minták és több esetben valóban csak az adatokat kell átírni rajta, de van több olyan ügy is, főleg másodfokon ahol én dolgozok, ami speciális és nem elég hozzá a minta, jogszabályban kell keresgélni hozzá, jogilag megfogalmazni a döntést. És a mintákat is valakinek először meg kell csinálnia, amit más használ.
jún. 11. 16:06
 40/47 anonim ***** válasza:
Ez a jog undorító egy valami...
jún. 11. 16:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!