Van valaki aki a szüleit gondozza és mellette dolgozik? Hogy oldjátok meg, mit dolgoztok?
Figyelt kérdés
Egyke vagyok, édesanyám súlyos beteg, apám nyugdíjas, az ízületei se nagyon bírják. Ápolót néztem, de drága. Szóval valahogy gondoznom kéne a szüleimet, mindeközben dolgoznom és pénzt keresnem. 4 éve dolgozom egy cégnél (értékesítő), de emellett nem tudok hazajárni, úgyhogy más munkát kéne keresnem, de se diplomám, grafikus okj-m van de az is 5 évvel ezelőtt, nem használtam soha... Egyszerűen nem tudom merre induljak el, hogy legyen elég keresetem, de ne dolgozzak annyit, hogy tudjak otthon segíteni. Így jön az, hogy át kéne képeznem magam. De mire? Annyira tehetetlennek érzem magam most, se kapcsolatom, kollegákon kívül nem sok barátom van. Bármi ötlet karrier terén?jún. 5. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!