Mit dolgoztok, mennyit kerestek nettó és elégedettek vagytok e vele?
Figyelt kérdés
Én targoncás vagyok Budapesten és nettó 300.000 forintot keresek 2 műszakban, havi 168 óra esetén.
Nem vagyok vele elégedett.
2024. márc. 19. 16:19
1/34 anonim válasza:
Igazad van az tényleg kevés.
Én Ausztriában vagyok szakács 2800 EU nettó igaz csak szezon meló de várnak vissza nyárra is.
2/34 anonim válasza:
1: Olvastam, hogy halpucolásért egekben van a fizetés karácsony előtt, csak az álláshirdetést nem találtam meg, szerettem volna menni.
3/34 anonim válasza:
Szoftverfejlesztő vagyok, nettó 1 milliót keresek. Nem vagyok elégedett, unalmas a munka, nincs kihívás és a pénz is lehetne több. Ami előny, hogy home office és igazából csak napi 2-3 órát dolgozom.
4/34 A kérdező kommentje:
#3.
De ha napi csak 2-3 órát dolgozol, akkor el tudsz mellette vallani egy másik hasonló munkát is, nem?
Máris jóval több lesz a pénz és még mindig csak napi 6 órát kell majd dolgoznod.
Vagy rosszul gondolom?
2024. márc. 19. 19:37
5/34 anonim válasza:
#4: Főállású alkalmazott vagyok így nem igazán. Lehetnék vállalkozó, de annyira nem vonz.
6/34 anonim válasza:
Nettó 720.000, turizmus, közepvezető.
Elmegy, lehetne több is.
7/34 anonim válasza:
Senior AI Engineer. Evi netto 60 000 GBP (kb 27 M Ft). Elvagyok egyelore, full remote, napi 3 ora valos munka.
8/34 anonim válasza:
gyakori kamus, mellékállásban Nasamérnökfejlesztőoperátor 99 milliárd/év, nem is kell dolgoznom érte.
9/34 anonim válasza:
Egy hazai viszonylatban nagyobb népszerűségnek örvendő TV csatornánál vagyok meteorológus, br 2,1 milliót keresek (ELTE TTK földtudományi BSc és meteorológus MSc diplomával).
10/34 anonim válasza:
Data Scientist vagyok, nettó 2.5 milliót keresek havonta. Főállású alkalmazott vagyok, heti 1x kell bemennem az irodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!